Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Идеята на тази услуга е да се помогне на всеки потребител да определи какъв трябва да е размерът на дрехата, която възнамерява да закупи. Посочвайки обмерни данни към своята заявка, резервация и поръчка, Вие декларирате своето желание да бъдете консултирани за избор на размер, а ние, от своя страна, гарантираме, че при актуална застраховка, продуктът в препоръчания размер ще Ви е по мярка.

Всеки консултант на Ефреа има право да отхвърли застраховката на размера в случаите, в които мерките на фигурата са такива, че не може да се определи точен размер за продукта спрямо таблицата ни с размери ето ТУК.
В такива ситуации консултантът дава нужните препоръки, дава консултация за размер и посочва рисковете, които Ви очакват при избор на определен размер продукт, но не бихме могли да гарантираме, че той ще бъде по мярка.

Как да застраховам размера си?

Вземете мерките си по описания ето ТУК начин, като е от изключителна важност обмерните данни да са взети по бельо, без да стягате и отпускате. Въведете получените данни в нужните полета към всеки артикул в кошницата Ви.

Ето пример как се въвеждат данните oще на първа стъпка.

Добавяне на продукт в кошницата на онлайн магазин Efrea

Важно е да кликнете върху ЗАСТРАХОВАЙ РАЗМЕРА. Отваря се прозорец, в който можете да въведете необходимите обмерни данни според вида на дрехата. В случая на рокля това са ръст и обиколки на гърди, талия и ханш.

Застраховка на размера с въвеждане на ръст и обиколки на гърди, талия и ханш в онлайн магазин Efrea.

ВИДЕО с инструкции как да измерите обиколки на бюст, ханш и талия

 

 

Ако купувате за няколко различни човека - въведете размерите за всеки един от тях, срещу неговия продукт.

Нашите консултанти ще проверят дали правилно сте определили своя размер и ако има проблем, ще се свържат с Вас и ще Ви окажат нужното съдействие за смяна преди пратката да бъде изпратена.

Какво се случва, ако се наложи рекламация на продукт?

Ако предпочетете да използвате услугата - „ЗАСТРАХОВАЙ РАЗМЕРА” и в последствие имате проблем с размера, имайте предвид, че посочената застраховка НЕ Е основание за връщане за сметка на Ефреа.

Важно е да се знае, че не носим отговорност за невярно попълнени данни от Ваша страна.

Повече за нашата услуга „Връщане/Рекламация“ можете да прочетете ето ТУК.