Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Вие може да върнете закупен продукт в срок от 14 дни от датата на получаване.

Ако желаете да върнете закупен продукт, достатъчно е да посетите профила си в секцията поръчки - Профил -> Поръчки и да заявите по коя от тях желаете да заявите връщане/рекламация на продукт (използвайте бутона "връщане/рекламация")

Ако поръчката Ви е оформена по телефон, свържете се с нас за да Ви съдействаме.

Изберете от продукта, който искате да върнете, като посочите причините за връщането му.

 

Изберете как да Ви бъде възстановена заплатената за продукта сума измежду следните варианти:

- Ефреа-портфейл - сумата ще бъде преведена веднага, след като продукта пристигне при нас във Ваш виртуален портфейл. Ще може да я използвате веднага за други артикули или за смяна на размера на върнатия продукт. 

- Пощенски паричен превод до офис на Еконт 

- Пощенски запис с Български пощи

- Банков превод

 

Смяна на размер

За да смените размера на полученият от Вас продукт е нужно да оформите РЕЗЕРВАЦИЯ за него към профила си и да посочите Ефреа-портфейл, като вариант за връщане на сумата. След като продукта пристигне при нас, сумата ще Ви бъде веднага преведена в портфейла и ще може да си оформите нова поръчка с размера, който Ви е нужен. Ако продукта е бил поръчан от рубриката "Бъди Пръв" трябва да посочите в бележка към поръчката, че желаете корекция на цената, тъй като продукта е по замяна на размер.

 

Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе и смятате, че връщането на продукта е за Ваша сметка, то можете да ни го върнете до някой от посочените адреси.

- до точният ни адрес - гр. Русе, ул. "Църковна Независимост" 16

- до офис на Еконт > гр. Русе , ул. Цар Освободител 62 

- до офис на Спиди > гр. РУСЕ, офис "НОВАТА ПОЩА" (ул. ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ 3)

- по Български Пощи > гр.Русе (код 7020) за КЛОН 20

Пратката ви трябва да пътува БЕЗ наложен платеж с приложени към нея стокова разписка и касов бон, които сте получили от нас.
 

Ако смятате, че връщането на продукта следва да е за наша сметка е нужно да го упоменете в причините за рекламацията си. При това положение изчакайте връзка с консултант, който ще Ви окаже съдействие. 

 

Следете статуса на рекламацията си ето тук

 

При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен:

  • с прикачените етикети, с които е получен,
  • в опаковката, в която е получен,
  • във видът, в който е получен!
  • приложете стоковата разписка с касовият бон в оригинал.

Не възстановяваме стойността на продукти, които са носени или не са върнати на нашия адрес в първоначалното си състояние и в предварително уточнения четиринадесетдневен срок.

В сумите за възстановяване не влизат първоначалните куриерски разходи и тези за връщане на продукта.

 

За какъв период от време приключва дадена рекламация?

Колко време ще е необходимо за да приключи даден процес зависи изключително много от типа рекламация, налага ли се качествен контрол за продукта, за какъв период от време ще ни бъде доставен обратно дадения артикул и ред други фактори. Важно е да се знае, че в този процес участват няколко екипа специалисти и всеки един етап от рекламацията е свързан с административна обработка. Чисто технически минималният срок, в който този процес би могъл да бъде приключен е 14 дни.

Какво ще се случи с бонусите за стойност на поръчката, от която рекламирам продукт?

Ако решите да върнете продукт и изберете сумата, заплатена за него да ви бъде възстановена в "Ефреа портфейл" ще получите бонуси за него, но ако изберете възстановяване на сумата по банков път или пощенски запис то Вие ще получите бонуси само за заплатените и останали при вас продукти.

Повече за "Бонусите за обем в Ефреа" прочети ТУК

 

При нужда от повече информация, не се колебайте и се свържете с нас