Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Всеки потребител разполага със своя виртуална сметка в Ефреа, наречена при нас Ефреа-портфейл.  Можете да я видите ето тук https://efrea.com/профил/отстъпки#/?nav=netincome
Ако желаете да върнете продукт, но сумата заплатена за него да остане на депозит при нас, то тези пари преминават в Ефреа-портфейла Ви за следващи поръчки.
Важно е да се знае, че системата ни автоматично преизчислява наложения платеж на поръчките, към които има използвана сума от виртуалната Ви сметка.  По-малкият наложен платеж не се отразява на бонусите, които ще получите по съответната поръчка .

Пример – оформяте поръчка на стойност (с начислени отстъпки) над 100 лв, но имате по виртуалната си сметка налични 50 лв. Ще платите за тази поръчка наложен платеж с 50 лв. по-малко от стойността й, но ще получите бонуси за поръчка над 100 лв.

Бихте могли също така да зареждате своята виртуална сметка периодично и да използвате внесените суми за своите поръчки. Така няма да плащате наложен платеж при получаване на пратките си, тъй като вече ще сте платили авансово продуктите по тях.

За целта е нужно да внесете по банковата ни сметка „ЕФРЕАХОЛИК” ЕООД - BG92UNCR70001523726309 / УНИКРЕДИТ БУЛБАНК сумата, с която бихте желали да разполагате за бъдещите си поръчки при нас, като в основание за плащането ни посочите потребителското си име и „за Ефреа-портфейл”.  Нужно е също така да ни уведомите за плащането на познатия Ви имейл адрес – sales@efrea.com .

или да захраните Ефреа портфейла си с кредитна/дебитна карта, чрез Stripe от ТУК:

https://buy.stripe.com/6oE2aia1W2uNbEk145


Всичко става много бързо и лесно 🙂

1. Въвеждате си имейла

2. Избирате си сумата, която искате да захраните, която трябва да е кратна на 10 лева.

3. До няколко часа парите ще са в профила Ви.

До 1 юли всеки, който се възползва от новата функционалност ще получи по 500 точки опит на всеки 10 лева, които е захранил в Ефреа портфейла си.

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към нашите Елфи на познатите Ви координати тук - https://efrea.com/сайт/3/свържи-се-с-нас#/