Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт

Всеки потребител разполага със своя виртуална сметка в Ефреа, наречена при нас Ефреа-портфейл.  Можете да я видите ето тук - http://efrea.com/user/reclamations/
Ако желаете да върнете продукт, но сумата заплатена за него да остане на депозит при нас, то тези пари преминават в Ефреа-портфейла Ви за следващи поръчки.
Важно е да се знае, че системата ни автоматично преизчислява наложения платеж на поръчките, към които има използвана сума от виртуалната Ви сметка.  По-малкият наложен платеж не се отразява на бонусите, които ще получите по съответната поръчка .

Пример – оформяте поръчка на стойност (с начислени отстъпки) над 100 лв, но имате по виртуалната си сметка налични 50 лв. Ще платите за тази поръчка наложен платеж с 50 лв. по-малко от стойността й, но ще получите бонуси за поръчка над 100 лв.

Бихте могли също така да зареждате своята виртуална сметка периодично и да използвате внесените суми за своите поръчки. Така няма да плащате наложен платеж при получаване на пратките си, тъй като вече ще сте платили авансово продуктите по тях.

За целта е нужно да внесете по банковата ни сметка (виж тук - http://efrea.com/help/payment/ ) сумата, с която бихте желали да разполагате за бъдещите си поръчки при нас, като в основание за плащането ни посочите потребителското си име и „за Ефреа-портфейл”.  Нужно е също така да ни уведомите за плащането на познатия Ви имейл адрес – sales@efrea.com .

За всякакви допълнителни въпроси можете да се обръщате към нашите Елфи на познатите Ви координати тук - http://efrea.com/help/