Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

"Бъди пръв" в Ефреа е уникална рубрика за колективно пазаруване, където можете да закупите продукт по ЗАЯВКА, който ще се произведе специално за Вас.

Там ще намерите нашите най-нови модели на ПРОМО ЦЕНИ и във ВСЕКИ ВЪЗМОЖЕН РАЗМЕР, в който моделът се произвежда. Както и наши много успешни модели, които искаме отново да пуснем в производство.

За всяка една "Бъди пръв" ОФЕРТА има обявена цена, времетраене на офертата, срок за доставка на готовия модел, минимален брой заявки, необходими за да стане офертата активна. 

Да направиш заявка е лесно! Отворете страницата на офертата, към която имате интерес, изберете си цена, цвят и размер и натиснете бутона "Направи заявка". Готово! (Не можете да направите заявка, ако не сте влезли в профила си в сайта)

Вече можете да следите статуса на всички Ваши заявки от "Бъди пръв" от секция "Заявки Бъди пръв" във Вашия профил. 

Когато продуктът се произведе специално за Вас, той влиза в КОШНИЦАТА Ви, откъдето имате три дни да го поръчате или разервирате.

Важно!

Ако заявеният от Вас модел НЕ достигне посочения в офертата минимален брой заявки, за съжаление всички заявки за него ще бъдат анулирани.

Не забравяйте, че за всеки модел има и максимален брой заявки, които могат да бъдат направени, така че побързайте да го заявите, за да не се окаже, че моделът е вече изчерпан и офертата е разпродадена!

Вижте още указания стъпка по стъпка в блога ни https://best-of-efrea.com/efrea-oferti-badi-pryv