Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

В Ефреа имате право да запазите продукт специално за Вас, който да Ви бъде доставен по-късно, в удобно за Вас време или в комбинация с други продукти, които искате да закупите.

Резервацията на продукт има силата на поръчка към нас т.е. продуктът спира да се продава в онлайн магазина и се пази специално за Вас.

ВАЖНО е да се знае, че срокът, в който можете да резервирате продукт при нас, зависи от нивото на Вашия профил в Ефреа.

  • За всички потребители до 4-то ниво (включително) резервацията е за срок от 3 дни и лимит на резервираните продукти до 200 лева.

 

  • За всички потребители от 5-то ниво (включително) до 14 ниво (включително) резервацията е за срок от 5 дни и лимит на резервираните продукти до 500 лева.

 

  • За всички потребители над 15-то ниво нагоре (включително) срокът за задържане на продукт в резервация е 15 дни и лимит на резервираните продукти до 1000 лева.

Клиенти, които имат нужда от по-дълъг срок или по-голям лимит за резервация на продукти, може да се свържат с Ефреа и да го заявят.

Ако срокът на Вашата резервация изтече преди да сте финализирали своята поръчка, то резервираният продукт автоматично напуска секцията „резервации” и ще бъдете лишени от възможността да го поръчате на цената, на която е бил във Вашите резервации или пък да го резервирате отново в следващите три месеца.

 

При системно непоръчвани продукти, които са били резервирани или заявени в "Бъди Пръв" срокът на резервации или големината на лимита се намалява за съответния клиент, като може и да загуби правото да резервира продукти и да прави заявки в "Бъди Пръв".

За да добавите продукт от резервация в поръчка, следва да посетите своята КОШНИЦА и следвайки указанията ето тук, да финализирате поръчката си към нас.

За повече информация можете да се свържете с нас в работно време на посочените координати ТУК.