Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Тази функционалност на нашия сайт Ви дава възможността да запазите харесан от Вас продукт, за да ви бъде доставен по-късно, в удобно за вас време, в комбинация с други продукти, които искате да закупите.

Резервацията на продукт има силата на поръчка към нас, без да е обвързана с доставка в момента на резервирането. Срокът за доставка се потвърждава от нашите консултанти само върху обработена поръчка.

Ако нямате възможност да приемете пратката си в момента, в който сте направили своя избор на продукт, е достатъчно да го резервирате и да оформите поръчката си тогава, когато ще можете да приемете доставката й до няколко работни дни.

ВАЖНО е да се знае, че срокът, в който можете да резервирате продукт при нас, зависи от нивото на Вашия профил в Ефреа.

За всички потребители до 5-то ниво резервацията е за срок от 5 дни.

За всички потребители от 5-то ниво нагоре (включително) срокът за задържане на продукт в резервация е 30 дни.

НОВО - резервацията на продукти от секцията „Бъди пръв” е със срок за задържане съответно 5 и 30 дни (в зависимост от нивото) СЛЕД посочения в офертата за продукта срок за доставка.

Ако желаете да получите няколко продукта едновременно, подходящият начин да го заявите пред нас е като предварително резервирате своите желани артикули и след това добавите всички заедно в една обща поръчка към нас.

Ако срокът на вашата резервация изтече преди да сте финализирали своята поръчка, то резервираният продукт автоматично напуска секцията „резервации” и ще бъдете лишени от възможността да го поръчате. Ако този продукт е от спечелен от Вас на аукцион, то изтичането на срока по резервирането му има силата на отказ и рискувате да получите наказателна карта.

За да добавите продукт от резервация в поръчка, следва да посетите своята КОШНИЦА и следвайки указанията ето тук, да финализирате поръчката си към нас. За повече информация можете да се свържете с нас в работно време на посочените координати ТУК.