Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт

Рекламация на продукт е процеса, в който вие като клиент, предявявате правото си да върнете обратно стока закупена от нас.

Как да оформя своята рекламация към вас?

За да бъде рекламацията ви обработена е нужно да имате заявена такава в Ефреа. Посетете своята страница в секцията поръчки ТУК  

1. В дясно от поръчката си ще видите бутон „Рекламация” Натискайки го ще се отвори съответната поръчка и към всеки продукт ще видите активен надпис „отбележи за рекламация”.

2. "Отбележете за рекламация" продукта/продуктите, които желаете да върнете като попълните коректно и двете полета към бланката за рекламация - „Причини” и „Желан резултат”.

3. След като приключите с попълването на тези данни не пропускайте да натиснете бутона „ Заяви рекламация”.

Рекламацията ви ще бъде обслужена на същия или следващ работен ден. Не предприемайте никакви действия преди да сте получили потвърждение, че рекламацията Ви е приета!

Какво е Ефреа-портфейл?

Ефреа-портфейл е функционалност, която ви дава възможност да запазите сумата, заплатена за върнат към нас продукт на депозит в Ефреа, за да я използвате при следваща ваша покупка. Важно е да се знае, че под следваща поръчка се има предвид финализирана такава след като към портфейла ви са преведени дължимите суми за върнати продукти, а не преди това. Изчакайте процеса по рекламация да приключи и чак след това оформете нова поръчка.

За какъв период от време приключва дадена рекламация?

Колко време ще е необходимо за да приключи даден процес зависи изключително много от типа рекламация, налага ли се качествен контрол за продукта, за какъв период от време ще ни бъде доставен обратно дадения артикул и ред други фактори. Важно е да се знае, че в този процес участват няколко екипа специалисти и всеки един етап от рекламацията е свързан с административна обработка. Чисто технически минималният срок, в който този процес би могъл да бъде приключен е 8 работни дни

Какво ще се случи с бонусите за стойност на поръчката, от която рекламирам продукт?

Ако решите да върнете продукт и изберете сумата, заплатена за него да ви бъде възстановена в "Ефреа портфейл" ще получите бонуси за него, но ако изберете възстановяване на сумата по банков път или пощенски запис то Вие ще получите бонуси само за заплатените и останали при вас продукти.

Повече за "Бонусите за обем в Ефреа" прочети ТУК

Повече относно условията ни за Връщане научете от ето ТУК