Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

За поръчки над 100 лева доставката е БЕЗПЛАТНА!

За поръчки на стойност до 100 лева се начислява 5.50 лева куриерска такса към поръчката. 

Стойността на поръчката е равна на общата стойност на продуктите след начисляване на отстъпки.

Имате възможност да изберете една от следните услуги на доставка:

  • ДО ВАШ АДРЕС СЪС СПИДИ
  • ДО ОФИС НА СПИДИ
  • ДО ЕФРЕА ЦЕНТЪР (само за гр.Русе)


Срокът на доставка е 24 часа след обработката на поръчката със Спиди.

Обработката на поръчката е до 12 часа на обяд и тръгва на същия работен ден от Ефреа, освен ако клиентът не е пожелал специално обаждане от консултант на Ефреа.

В случай, че желаете приоритетно изпълнение на поръчката си, моля да се свържете с нас на тел: 0886 094 752

Всяка пратка на Ефреа е с възможност за "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ"!

"Преглед и тест на пратка" е услуга, предлагана за всички клиенти на Ефреа. Тя ви дава възможност да проверите пратката, както следва:

- може да отворите пратката

- може да отворите опаковката на продукта

- може да проверите дали продуктът, който сте поръчали, е точния размер, цвят и др.

- може да пробвате/облечете продукта

Услуга Тествай е допълнителна услуга на Спиди, която позволява на получателя да отвори пратката в присъствието на куриера, да се увери в съдържанието ѝ и да тества стоката, преди да получи пратката. Съдържанието на пратка се предоставя на получателя за тест за период до 10 минути, в присъствието на куриера.
 

Ако след "Преглед и тест на пратка" решите, че не искате  продукта, препоръчваме ви да ОТКАЖЕТЕ пратката. Процесът за отказ от пратка ще ви бъде обяснен от куриера.

Ако откажете пратката, куриерския разход за връщането ще е за ваша сметка, а куриерския разход за получването на пратката до вас ще е за сметка на Ефреа т.е. вие ще заплатите само връщането на пратката, което е до офиса на Спиди в Русе.

Ако пратката ви съдържа повече от един продукт, но след " Преглед и тест на пратката " искате да откажете само част от продуктите, тогава ще трябва да задържите цялата пратка и след това да оформите рекламация/ връщане към Ефреа по стандартния начин. Стъпките може да научите ТУК или да се свържете с наш консултант, който ще ви помогне.  

Ако изберете за място на доставка АВТОМАТ на СПИДИ няма да има възможност за услугата "Преглед и тест на пратка" по обясними причини. :)