Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт
Какво да облечем на 14-ти февруари

 

Все повече се доближаваме до 14-ти февруари, а заедно с това и до празника на любовта и виното. Кой от двата повода ще предпочетеш е твое решение, но при всички случаи трябва да празнуваш, а това означава, че трябва да избереш и правилния тоалет за теб.

От основно значение е мястото, на което ще празнуваш, както и времето – обяд или вечеря. При всички случаи трябва да се чувстваш комфортно.

За среща на обяд като че ли е най-трудно да се избере точната дреха. Прецени ситуацията – къде и по какъв начин сте избрали да празнувате и как искаш да изглеждаш. Ако сте решили просто да изпиете по едно питие можеш да заложиш на не толкова претенциозен аутфит, например панталон и правилно подбрана риза или блуза са напълно достатъчни, за да покажат, че имаш настроение за празнуване и в същото време ще излъчваш правилна доза сексапил. 

       efrea.com - Дамски панталон от син жакард Antim                       efrea.com - Дамски панталон в синьо-сивo - Unique

       efrea.com - Бяла блуза с ефектен колан Starllyane                          efrea.com - Вталена дамска риза с шал яка Orsis

Ако пък сте избрали малко по- изискан ресторант - пола и рокля до коляното са добро решение – премереният сексапил, подходящ за обедна среща, е точното решение. 

        efrea.com - Пола във вишнево и черно райе Campanada            efrea.com - Рокля в тъмнозелен меланж Carpentier

Разбира се ако си по-спонтанна - дънки и блузка също не са изключени от евентуалните аутфити за повода, който си избрала да отбележиш.

       efrea.com - Тъмносиня блуза с шифон Debbra                               efrea.com - Лилава блуза с ефектен колан Starllyane

       efrea.com - Панталон тип скини от тъмносин деним Starter         efrea.com - Дамски дънков панталон Minus

Ако си решила да празнуваш деня на любовта с любимия човек на вечеря, то можеш да се развихриш малко повече: малка черна рокля е винаги правилно решение, независимо от повода – дължината за вечерна среща може и да е малко над коляното, но не прекалено – все пак не е необходимо да разкриваш изцяло сексапила си, напълно достатъчно е да загатнеш за него. 

       efrea.com - Дантелена рокля с дълбоко деколте Bonita               efrea.com - Кокетна рокля с разкроена долна част Paun

Червената рокля ще ти придаде още повече сексапил и доза фаталност. Ако избереш да си „дамата в червено”, то не забравяй да заложиш на по-семпли аксесоари. Червеният цвят е достатъчно атрактивен и приковаващ вниманието. 

       efrea.com - Червена рокля със синя дантела Agata                          efrea.com - Червена дамска рокля Korina

Може пък да си решила тази вечер да пофлиртуваш малко, в този случай можеш да избереш рокля или блуза с голи рамене или гръб. Със сигурност ще привлечеш всички погледи към себе си. 

       efrea.com -Дамска риза в розово на точки Si Amore                  efrea.com - Дамска риза в синьо с щампа Si Amore

Ако искаш да придадеш повече свежест на визията си можеш да експериментираш с цветовете. 

      efrea.com - Рокля с разкроена долна част Fien                             efrea.com - Тъмносиня рокля със синя дантела Agata

Разбира се независимо кой от двата празника ще отбележиш не забравяй, че комфортът е на първо място. За да се чувстваш красива подбери дрехи, с които ще подчертаеш предимствата на своето тяло и съответно ще прикриеш недостатъците.

Ефреа ти предлага няколко ориентира, които не е задължително да следваш, по-важното е да заложиш на личния си стил и усещане за този ден, само така е гарантирано, че ще си изкараш наистина невероятно. 

Виж още статии в блога на efrea.com