Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
Лунен календар на цветовете в облеклото и аксесоарите за април 2016

 

 Накратко за автора и фен на Ефреа – Марги Паскалева

Представяме ви Маргарита Паскалева, астролог и верен фен на Efrea  и изготвеният от нея специално за efrea.com месечен лунен календар за подходящите цветове в избора ви на облекло и аксесоари през месец април 2016.

Марги е родена и живее в София със семейството си. С полученото медицинско образование в Медицински университет тя дълги години работи в сферата на здравеопазването. През 2001 година завършва магистратура по специалността "Мениджмънт на социалните дейности" в Софийски университет и известно време работи и в социалната сфера. През 2007 г. Марги се отдава на най-голямата си страст и любов – астрологията, която преди това изучава цели 18 години. През 2014 година издава първата си книга - „Астрология и професионална ориентация“, а през 2015 и 2016 издава книги с годишни хороскопи. Даването на алтернатива и надежда на хората са смисъл на целия ѝ живот. Не спира да вярва в доброто и смята, че когато една врата се затвори, се отварят много други и то по-големи. 

Марги Паскалева е редовен клиент и фен на онлайн магазин Ефреаблог на Марги Паскалева

Всеки зодиакален знак в Зодиака се управлява от конкретна планета и съответно има своите специфични характеристики. Вероятно малко хора знаят, че зодиакалните знаци се свързват с определени цветове и че те също оказват своето влияние. Информация за цветовете, които се свързват с вашия зодиакален знак има навсякъде. Специално за почитателите на "Ефреа" представям месечен лунен календар за подходящите цветове в избора ви на облекло и аксесоари през месец април, за да имате повече късмет и настроение, да се чувствате по-комфортно. Дори и цветовата гама да не допада на вашата същност, можете да изберете някакъв аксесоар от посочените цветове, който да ви носи късмет за деня:

1, 27 и 28 април - изберете черен, сив или кафяв цвят дрехи и аксесоари. Тези цветове внасят усещане за стабилност и авторитет. Не е необходимо да се обличате изцяло в тъмни цветове, ако не ви допадат, за да не ви действат депресиращо. Комбинацията на един от тях с по-светла и ярка дреха или аксесоар ще ви кара да се чувствате сигурни, концентрирани и задълбочени - в работата си, в интимните или бизнес отношения. 

2, 3, 29 и 30 април - през тези дни синият цвят и електриковият ще повишат вярата ви. Те създават усещане за спокойствие и желание за размисъл. Подчертават вашият индивидуализъм. В такива дни се засилва стремежът към свобода, независимост, търсене на истината и устременост към бъдещето. Дреха в турско (или кралско) синьо в съчетание с електриково син, може и някой от двата цвята по отделно в комбинация с бяло ще бъде чудесна комбинация и ще балансират съчетанието между ексцентричност и резервираност. 

4 и 5 април - повишава се вярата в доброто и желанието да помогнете на приятел или роднина. Ще сте изпълнени с въображение и вдъхновение, но се повишава риска за измами. Виолетовият цвят ще подсили вашата сензитивност, а морско синият и зелен цвят ще внесат чувство на душевна хармония и повече разум. Синьо-лилавият цвят придава усещане за богатство и авторитет. Комбинирайте с бяло, с бледо жълто или зелено. 

 6 и 7 април - цветът, който ще ни носи късмет през тези два дни е червеният. Ще повиши енергичността, смелостта, импулсивността, желанието за съревнование и страстта. Ако по природа сте такива, бихте могли да комбинирате червеният цвят дреха или аксесоар в черно или бяло. Черният цвят ще тушира импулсивността и ще ви направи по-предпазливи, а белият - по-ефективни. 

8 и 9 април - дрехи и аксесоари в зелено и всички пастелни тонове ще ви действат успокояващо, ще бъдете целеустремени, по постоянни и по-търпеливи. Подсилват чувствеността, желанието за ласки, постигане на резултати и придобивки. В комбинация с бяло ще бъдете по-вдъхновени и изтънчени. В комбинация с дреха или аксесоар от по-тъмната гама ще се повиши концентрацията ви и ще сте по-ефективни. 

10, 11 и 12 април - през тези дни ще се повиши желанието ви за общуване, пътувания и придобиване на знания. Жълтият цвят ще ви настрои по-оптимистично. Мисълта е по-логична, а контактите - по-ползотворни. За да избегнете променливост в чувствата и при взимането на решения, комбинирайте с дреха или аксесоар в тъмно кафяво, бяло или черно. Кафявото създава усещане за спокойствие и топлота.

13 и 14 април - тук основният цвят вече е добре да бъде бял. Бялото е свързано с доброта, скромност и безопасност. Той се смята за цвета на съвършенството. През тези два дни вниманието ви ще бъде по-насочено към семейството и близките. Това е цветът на новото начало, а в Библията символизира образа на Светия Дух.  Бяло в комбинация със светло синьо има освежаващия ефект и подсилва идеята за физическа и душевна чистота.

На 15 и 16 април оранжевият цвят, с който се свързват слънцето и  зодиакалния знак Лъв създават усещане за топлина. Оранжевият цвят подсилва ентусиазма, решителността, радостта и стимулира към постижения. По-креативни сме тези дни, ще привличаме вниманието на околните. Повишава се желанието за забавления, интимни срещи, творчески и спортни дейности. Съчетайте оранжева дреха с тъмно синьо или черно. Синьото внушава доверие и сигурност, а черното - престиж и сила. 

17, 18 и 19 април - в такива дни не ни е до забавления, засилва се желанието ни за внасяне на ред около нас. Със сигурност има какво да се свърши и подреди, но е хубаво да се върши с желание и добро настроение. Дрехи в кафяво, зелено или синьо са подходящи като основен цвят на тоалета. Кафяво в съчетание с бежово, зелено в съчетание с бледо жълто, златисто или сметана внасят чувство на стабилност, сигурност и растеж, а синьото - увереност, доверие и добро настроение.

20 и 21 април са дни, в които може да ни обхване желанието за забавления, любов, безгрижие и покупки на красиви вещи. Розовият и светло синият цвят основно се свързват със знака на хармонията и любовта Везни. Розовият цвят внася усещане за нежност и деликатност. През тези два дни можете да съчетавате тези цветове с други пастелни гами. Съчетанието между дреха в цвят пепел от рози и вишнево червено, например, ще подсили вашата женственост и сексапил.

На 22, 23 и 24 април се повишава желанието за доминиране и волята ни. Скорпион и неговият основен цвят черният символизират подземния свят и трансформацията. Свързва със стил, власт и елегантност. Два дълбочина на чувствата, подсилва желанието да унищожим старото и изхвърлим ненужното през тези дни. Черното се съчетава много успешно с всякакви цветове, но с червено или други ярки цветове може да подсили в пъти повече агресията, което не е за предпочитане. 

На 25 и 26 април не се учудвайте, ако изведнъж се повиши желанието ви за пътувания и авантюри през тези дни. Съответно и цветовата гама става по-светла. Цветовете, които ще ви носят повече късмет са синият и тюркоаз. Това са дните, подвластни на планетата Юпитер, символизираща растежа, просперитета, щедростта и мъдростта. Синьо в комбинация с бяло внасят свежест и доверие. Ако искате да подсилите своето въздействие върху другите комбинирайте с червено или жълто.