Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
10 цитата за дрехи от известни личности

 Дрехите са не само външна обвивка, която предпазва тялото ни от външния свят. Те ни позволяват да изразим себе си. Понякога броени секунди са достатъчни, за да създадем някакво впечатление. Не случайно народът ни е казал:

„По дрехите посрещат, но по ума изпращат.“

И като стана дума за ум, нека да видим какво е мнението на няколко емблематични за съвремието ни личности за дрехите.

Коко Шанел: Елегантността не се определя с обличането на чисто нова рокля.

 

 Донатела Версаче: По-пухкавите дами не бива да мислят за себе си като размер. Те трябва да се възприемат като жени с много цели в живота. Размерът не означава абсолютно нищо. Можете да носите дрехите си с гордост, а роклите по начин, който ви харесва.

Кристобал Баленсиага: Жената няма нужда да бъде с перфектни мерки или много красива, за да носи моите рокли. Добре проектираната рокля би следвало да я кара да се чувства перфектна

 

Кристиан Диор: Роклята е част от ефимерна архитектура, предназначена да подобри пропорциите на женското тяло.

Роберто Кавали: Има известна вулгарност в начина, по който някои жени се обличат в днешно време. Те показват прекалено много, без да знаят каква е разликата между секси и вулгарно. Аз знам къде е границата.

 Джорджо Армани: Исках да обличам жените, които живеят и работят, а не жената, която позира за картина.

 

 Александър Маккуин: Аз идвам от друга епоха и проектирам дрехи за нашата ера. Аз винаги мисля за хората, които искам да обличам, докато проектирам дрехи.

 

Джулия Робъртс: Днес не може да експериментираш с облеклото си, защото бизнесът се промени. Помня времената, когато за премиера беше достатъчно да облека един сладурски топ. Сега трябва да съм перфектна и невероятна всеки ден в противен случай рискувам да ми се подиграват.

 

Парис Хилтън: Единственото правило е да не сме скучни и да се обличаме готино. Животът е прекалено кратък, за да искаме да се слеем с тълпата.

 

Бритни Спиърс: Обличам се по начина, по който искам.Не се преструвам на някого, когото не съм.