Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт
Определете кой от тези 7 персонажи сте

 

С течение на времето хората се променят. Изразяваме себе си чрез избора на дрехите си. Ние сме това, с което се храним. Движенията, които правим се отразяват на фигурата ни. Най-често използваните мимики и гримаси се отпечатват трайно върху лицата ни. Нашите интереси се отразяват на начина ни на изказ.

Сега ще ви разкрием един много забавен начин ( не гарантираме пълна достоверност ) да идентифицирате персонажите на хората според лицето и тялото им. С течение на годините темперамента на човек влияе на начина, по който изглежда. Хиромантията е псевдо наука, възникнала преди повече от 5000 години в Индия и разпространена широко в Древна Гърция, Китай, Тибет, Персия, Месопотамия, Египет. Хора могат да ви „гледат“ на ръка и в наши дни. Именно на подобна база спрямо външния вид са определени и следните 7 персонажа. Дали е 100% вярно за вас и приятелите ви може да проверите и поне да се позабавлявате.

Тип Юпитер

(оттук идват повечето лидери)

Известни личности тип Юпитер:  Джон Ф. Кенеди, Роналд Рейгън, Нелсън Мандела, Франклин Рузвелт, Мерил Стрийп, Бил Клинтън (смес с Аполон), Барак Обама (смес със Сатурн), принц Уилям, принцеса Даяна (смес със Сатурн), Доналд Тръмп (смес с Марс), Джордж Вашингтон.

Техните представители са със средна височина и структура на тялото. По-скоро с леко наднормено тегло, отколкото слаби, те се отличават с горда осанка на тялото и изправени гръб и рамене.  Освен лидери са и едни от най-богатите хора на планетата. Ако очите им са дълбоко поставени имат склонност към вглеждане навътре в себе си и са склонни да се изявяват като мислители и философи. Обикновено хората тип Юпитер са с големи изразителни очи и прави носове, леко пълни устни и добре оформена брадичка (понякога с трапчинка на нея). Косите им са с кафяв или кестеняв цвят, понякога са с руси коси. Понякога мъжете страдат от оплешивяване. Изражението на лицето демонстрира и външно тяхното добро сърце. Гласът им е дълбок, с изразителна интонация и вдъхновява другите да следват идеите им. Понякога склонността им хедонистично да се наслаждават на гурме храна и вино им създават проблеми с наднормено тегло.

Като недостатъци могат да се посочат видните за всички диктаторски качества, егоизъм и деспотичните им прояви. Разбира се често в техните характери са смесени черти от други персонажи.

Любими цветове: кралско синьо, бордо, царствени и богати цветове.

Тип Сатурн

(Самотници)

Известни личности тип Сатурн:  Ебрахам Линкълн, Едгар Алън По, Шерлок Холмс, Джон Ленън и др.

Това са едни от най-високите и слаби хора. Видимо почти мършави и с фини кости, те изглеждат леко болнави с жълтеникавия цвят на кожата си. С ясно изразени скули,  хлътнали бузи, и дълбоки тъжни очи, подчертани от дебели вежди, хората от този тип изглеждат унили, тъжни и меланхолични. Носът им често е дълъг, а устните тънки. При мъжете адамовата ябълка на врата е ясно изразена. Ръцете им са слаби, а пръстите на ръцете тънки и възлести. Понякога вследствие високия си ръст още от ранна възраст те придобиват леко приведена стойка, за да се слеят с тълпата, тъй като не желаят да са лидери и да бъдат център на внимание. Предразположени към депресия, песимистично настроени към света, хората от типа Сатурн са предразположени към артрит, ревматизъм, разширени вени и респираторни инфекции.

Те са природно интелигентни, аналитични, предпазливи и потайни. Често избягват социалните контакти и обмислят добре действията и решенията си. Едни от най-добрите математици и композитори на музика, представителите на Юпитер се изявяват също и като писатели.

Като недостатъци могат да се посочат болезнената им меланхолия, песимизъм и стиснатост. Често те са склонни да стоят встрани от обществените прояви и са склонни да са живеят като отшелници.

Любими цветове: сиво, черно, кафяво и много приглушени тъмни нюанси на тъмно синьо.

 Тип Луна

(Креативни мечтатели)

Известни личности тип Луна: Алфред Хичкок, Елтън Джон, Джордж Лукас.

Представителите на този тип са високи, с меки преливащи форми без ярко изразени мускули. Имат масивни долни крайници и големи стъпала и често вървят бавно. Тенът им е по-скоро бял.  Имат глава с кръгла форма. Челото им е предимно ниско. Често косите им са светли на цвят, руси до светлокафяви. Очите им са кръгли, воднисти, със син или сивкав цвят. Имат сравнително малка уста с големи зъби. Шията им е отпусната, месеста, склонна към двойна брадичка. Гласът им често е леко писклив и висок.

Те живеят в свой собствен въображаем свят. Много често се срещат в комбинация с друг тип. Изявяват се като писатели, поети и драматурзи. С богатото си въображение могат брилянтно да опишат картини и да пресъздадат живи образи. Често изграждат въздушни кули и копнеят за неща извън техните възможности. Физическото натоварване и практикуването на спорт за тях са загуба на време и трудно ще ги намерите във фитнес залата.

Имат склонност към анемия, проблеми с бъбреците, сърдечна слабост. Дамите са склонни към репродуктивни проблеми.

Като недостатъци могат да се посочат склонността им да витаят в облаците и да се сгромолясват от построените от самите тях въздушни кули. Като мечтатели персонажите тип Луна са често вглъбени в себе си и затова понякога околните ги определят като мързеливи.

Любими цветове: Синьо, тюркоаз, приглушено зелено.

Тип Марс

(Смели и фокусирани) 

Известни личности тип Марс: Джордж Буш, Теодор Рузвелт, Хилъри Клинтън, Ангела Меркел, принц Хари, Ърнест Хемингуей, папа Бенедикт

Хората от този персонаж за средни на ръст, мускулести, с горда осанка и широки изправени рамене и гръб. С къс и силен врат, добре развити гърди, те са със слабо изразена талия. Краката им също са силни и мускулести, понякога леко по-къси от средното. Главата им е с топчеста, с видимо по-дебела кожа. Погледът им е смел и взиращ се директно в събеседниците. Носът им дълъг и прав. Гласът им е силен и звучен както при мъжете, така и при жените. Те са силно фокусирани и мотивирани, смели и решителни. Обикновено работят упорито в преследване на поставените цели. Те са постоянни, верни приятели и съюзници с ясно изразена позиция. Дипломацията не е тяхната сила, тъй като са прекалено искрени и държат да заявят категоричната си позиция. В професионален план се изявяват като пилоти, капитани, спортисти, директори и ръководители. Въпреки че са физически силни са предразположени към бронхит, ларингит и проблеми с гласните струни.

Любими цветове: червено, оранжево, злато, понякога електрическо синьо

Тип Аполон

(Щастливци)

Известни личности тип Аполон: Грегъри Пек, Робърт Редфорд, Дженифър Анистън, Аштън Къчър, Бил Клинтън (смесен с Юпитер)

Представителите на този тип са красиви, средни на ръст, попадащи между персонажите тип Юпитер и Сатурн, но понякога може да са по-високи. Те са с добре оформено мускулно и атлетично тяло. Линиите на тялото им са с грациозни извивки. Те имат приятен розовеещ тен, излъчващ здраве. Очите им са големи, с форма на бадеми, кафяви или сини, с дълги мигли. Носът им е с фино оформен връх. Бузите им са пълни, а брадичката добре оформена и заоблена. Често те видимо излъчват щастие.  Представителите на Аполон са истински щастливци. Те са спонтанни, атрактивни, център на компанията, излъчват щастие. Обикновено са здрави, енергични хора и пълна противоположност на типа Сатурн. С непреодолимия си чар те са склонни да говорят по теми, по които не са напълно компетентни, но печелят вниманието на околните благодарение на склонността си да пленяват публиката.Въпреки широкия си кръг от познати, те не обичат да се предоверяват и да разчитат на така наречените си приятели. Могат да се адаптират към всяка ситуация и да работят в различни сфери. С безупречния си вкус, те имат нюх да надушват талантите на другите хора, въпреки че самите те не са творчески личности. Въпреки това благодарение на физическата си привлекателност могат да се изявят и като актьори.Те са склонни да живеят нашироко, без да спестяват.  Рядко имат здравословни проблеми, тъй като са физически силни. Но в края на живота си може да страдат от заболявания на сърдечно съдовата система и зрението им да се влоши.

Като недостатъци могат да се посочат жаждата за слава на всяка цена. Ако не добият известност, която да подхрани Егото им, представителите на Аполон стават отмъстителни. Непрекъснато си въобразяват, че има хора, които заговорничат против тях. Като любители на лукса, те пилеят неоправдано средства за задоволяване на прищевки, които не могат да си позволят. Не могат да планират правилно финансите си. Склонни са към хазартни игри и се надяват, че един ден Съдбата ще се усмихне точно на тях и ще живеят като милионери.

Любими цветове: светли и чисти цветове, тюркоаз, жълто зелено, розово, пурпурно

Тип Меркурий

(Слава и богатство)

Известни личности тип Меркурий: Дейвид  Копърфийлд, Худини, Стив Джобс, Владимир Путин, Стивън Спилбърг, Уди Алън, Айнщайн, Бил Гейтс, Том Круз.

Представителите на този тип са с ръст под средния. Имат изправена осанка и изглеждат така, сякаш са на пружини и готови винаги за действие. Обикновено нямат проблеми с излишни килограми. Жилави и енергични, те са с гъвкави крайници. Главата им е с овална форма, леко заострена. Често са с тъмни очи и коса. Благодарение на бързината на реакциите си, те са отлични дипломати, които действат съобразно ситуацията. Те са родени математици  и затова се проявяват и като експерти в областта на финансите. Могат да се изявяват също в областта на медицината, правото, като актьори и писатели. Обожават да пътуват, но не харчат прекалено много пари. Те са далновидни мениджъри и знаят как да управляват хората. Склонни са към тревожност, а поради високата си възбудимост са лесно податливи на психически стрес. Предразположени са към стомашни проблеми и леки нарушения на дейността на черния дроб. Сред недостатъците са склонността им да се възползват от недостатъците на другите. Представителите на Меркурий могат да лъжат убедително с лекота и винаги намират вратичка, за да се измъкнат от всякакви неловки за тях ситуации. Понякога имат нереалистични очаквания в търсенето си на съвършенството и често се оплакват от разбитите си планове за създаване на перфектен свят.

Любими цветове: Зелен, различни нюанси на бежово и кафяво.

Тип Венера

(Балансирани и красиви)

Известни личности тип Венера: Дженифър Лопез, Бритни Спиърс, Мерилин Монро, Кевин Костнър, Джон Траволта, Патрик Суейзи, Елвис Пресли, Джъстин Бийбър.

Представителите на този тип са със средна височина, с грациозно и стройно тяло. Не са прекалено мускулести, но изглеждат физически здрави. Краката са по-дълги от средното. Походката им е пъргава и бърза. Кожата на лицето им е със светъл тен, а бузите леко руменеят. Формата на главата им е овална, без ясно изразени скули, със заоблени бузи, понякога с трапчинки. Косата им е гъста, на вълни. Мъжете не са склонни към оплешивяване. Имат красиви кръгли или бадемообразни очи с кафяв или син цвят. Носът им често е по-голям, с широки ноздри. Устните им са с плътни червени устни. Гласът е музикален и плътен. Те са балансирани личности, щедри, любящи и симпатични. Физически привлекателни и дори красиви, представителите на Венера искат да живеят в мир както със семейството си, така и с целия свят. Крайно чувствени в любовта, те няма да предадат близките си приятели и винаги са склонни да зарежат всичко, за да им помогнат. Могат да се възхищават на музиката с часове, обичат и да танцуват. Не ламтят за пари и богатство и не желаят да поемат ръководни постове. Изразяват се добре не само устно, но и писмено. Обожават да се занимават с благотворителност и обществено значими каузи. Обичат да се проявяват като актьори, музиканти. Желаят да стигнат по-дълбоко в сърцата на публиката си. Привлечени са от романтиката, която откриват почти навсякъде.  По природа са здрави и имат силна имунна система. Не са склонни към хронични заболявания.

Някои от недостатъците им са свързани с това, че те поставят другите на първо място пред себе си. Желанието им да се разбират с всички ги кара да се държат непоследователно. Чувствени и романтични, представителите на Венера често са подвластни на силни влечения спрямо другия пол, но техния морал успява да ги възпре. Често ги определят като неамбициозни, но те не са мързеливи, а просто не искат да се конкурират и борят за ръководен пост. Със своя неутолим апетит са склонни да се хранят с повече храна, отколкото им е нужна само заради удоволствието на сетивата си.

Любими цветове: обичат основни цветове като чисто синьо, червено, жълто и зелено. Като любители на природата харесват земни тонове в кафявата и бежовата гама.

 

Вижте още статии от блога на efrea.com