Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Всеки е срещал в Интернет или списания вълнуващи модели, които е мечтал да има. Ефреа отново поема инициативата да сбъдва твоите мечти и да ти подарява мечтаните модели - но този път правилата са различни.

Изискванията са следните:

- Всеки ден имаш право да публикуваш максимум по едно предложение в групата . 
- Всяко предложение/снимка трябва да бъде качено/а в съответния албум. Описанието трябва да съдържа линк от къде е свалено предложението, както и Вашето виждане за реализация на модела по отношение на материи, аксесоари и дизайн.
- Моделите НЕ трябва да са от български сайтове/марки. 
- В групата „Сбъдни мечтата си с Ефреа” ще се допуска публикуването само и единствено на модели отговарящи на текущите фотоалбуми създадени от Ефреа, всички останали публикации ще бъдат изтривани.

Бонуси и награди:

Бонус точките се получават при достигане на 50 лайка/харесвания за определено публикувано предложение, както следва:

- за потребители до 14 ниво включително - 150 точки 
- за потребители от 15 ниво до 24 ниво - 400 точки
- за потребители над 25 ниво - 600 точки

Повече за бонусите и точките в Ефреа може да научиш тук https://best-of-efrea.com/nauchi-poveche-za-efrea или от нашите консултанти (елфчета).

Ефреа няма нищо против разпространението на публикации сред приятели с цел получаване на повече харесвания за дадено предложение. Ефреа подкрепя приятелството. 

- Твоя задача е да следиш публикуваните от теб предложения и когато събереш съответния брой харесвания трябва да изпратиш e-mail на  dream@efrea.com, като посочиш своето потребителско име в efrea.com и линк от facebook с публикуваното предложение. Само така ще можеш да получиш съответните бонус точки.

Сбъдната мечта:

Ако твое предложение бъде реализирано от Ефреа и пуснато в рубриката ни "Бъди пръв" тук: https://efrea.com/оферти#/, докато офертата тече трябва да се свържеш с нас на email sales@efrea.com, като ни изпратиш и линк с твоето предложение. Ако офертата се активира потребителят, който е публикувал първи модела в групата ще го получи като подарък от Ефреа. Важно е да следиш ежедневно сбъднатите мечти в efrea.com , за да не изпуснеш своята.

Ефреа ще следи твоите предложения и всички коментари към тях. Наш екип ежедневно ще избира кои модели да изработим, като броят на лайковете няма да са от значение за тях. Важна е идеята.

ВАЖНО:
Ефреа ще пуска като коментари в групата различни напътствия по отношение на текущите нужди на развойната ни дейност. Следи тези "Жокери", те ще ти помогнат да сбъднеш повече свои мечти.