Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
 

Чрез външния си вид човек може да изрази себе си, а със сигурност добрият стайлинг допринася много за положителното излъчване. Облечи емоцията си с Ефреа и я сподели с останалите потребители в рубриката „Моят Ефреа стил”. Защото Ефреа е преди всичко емоция, чувства, вълнение, страст.

Тук всеки ще може да почерпи вдъхновение за нови визии с дрехи, които притежава или възнамерява да закупи. Това е мястото, където можете да потърсите продукта, който ви интересува, по неговото име или артикулен номер, да откриете други потребители, които са близки да Вашия стил и структура, да ги последвате и взаимно да споделяте модните си идеи.

Ето видео стъпка по стъпка с указания как да качите фен снимка в Efrea.com

 

Силно препоръчително е снимките, които споделяте, да отговарят на следните условия:

-          Да не са  снимки от далеч или с лош фокус.  Снимки тип selfie са допустими, само в случай, че показват дрехата на Ефреа ясно и точно и фокусът пада на нея. 

-          Ако на снимката присъства повече от един човек, то трябва в стайлинга на всеки да присъства Ефреа 

-          Продуктите, които представяте  трябва да са дрехи, закупени от Ефреа, а НЕ аксесоари като бижута, чанти, чорапи, шапки, шалове и т.н.  Аксесоарите разбира се могат да са част от Вашия стайлинг. 

-          Колажите са позволени, само ако представяте различна част или различна гледна точка от Вашия стайлинг.  Например: Снимка отпред и отзад. 

-          Колажи и снимки, на които не се вижда изцяло продукта, ще бъдат публикувани, без да получавате бонуси за тях. 

-          Снимките трябва да са поне 320px широки 

-          Не трябва да заемат повече от 5МВ дисково пространство

-          Препоръчваме снимките "от глава до пети", защото те най-добре представят Вашия стайлинг

-      Би било чудесно, ако посочвате в кой размер представяте продуктите - така ще помогнете на потребители във Вашия размер да се ориентират за начина, по който би им стояла дадена дреха. 

-        Ако представяте повече от един продукт на Вашата снимка – ще получите съответните бонус точки за всеки един от тях. Точки за един и същи продукт получавате САМО ВЕДНЪЖ, независимо колко снимки изпратите по-нататък с негово участие.  

НОВО! За всеки продукт получавате следните бонус точки:

-          За потребители до 19 ниво – 150 т. за всеки представен продукт

-          За потребители над 20 ниво (включително) – 300 точки за всеки представен продукт

За да стане ПУБЛИЧНА (видима от всички), всяка Ваша снимка трябва да бъде одобрена от Ефреа.

За всяка неодобрена снимка ще получавате известие на имейл, а снимките, които съберат определен брой харесвания ще се появяват под съответния продукт автоматично.