Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Ефреа ще ви даде възможост да се сдобиете с  уникални (бутикови)  модели, които ще направят визията ви неповторима!

Защо моделите са  уникални (бутикови)?

Ефреа, реши да Ви предложим в тази рубрика модели от "Златния фонд" на нейното дизайнерско студио.  Продукти, които може би вече сте виждали, но не и точно от тези материи, които ще Ви предложим.  Също така ще Ви предложим и модели, които никога не сте виждали в Ефреа. По най-различни причини тези изделия не получават публичност в нашият сайт, но Ефреа реши, че всяко нещо, което е създадено с толкова много труд и желание, заслужава  да излезе от “тъмната стая” и да направи щастлив някой от нашите фенове. 

Как Ефреа ще предложи на своите фенове тези бутикови модели?

Ефреа ще публикува във фейсбук страницата си периодично част от тези продукти, като ще има кратко описание, цена и размера.  Представянето на моделите ще бъде с "аматьорски" снимки, тъй като не искаме да ги оскъпяваме  допълнително.  

Как ще можете да закупите модела, който сте харесали?

Трябва да напишите в коментар "КУПУВАМ"  към съответният модел.  След което наш консултант ще Ви пише, за да уточните адреса на доставка.  Първият, който е написал "КУПУВАМ" ще получи продукта. Ако по някаква причина се откаже или наш консултант не може да го открие, ще го дадем на вторият писал и т.н.

Когато един модел бъде закупен, снимката му ще бъде свалена от Фейсбук.

Как ще бъде изпратен модела и колко ще струва куриерската пратка?

Продукта ще бъде изпратен с наложен платеж до офис на Еконт или до адрес по Спиди според предпочитанията на купувача. Цената на куриерската пратка ще бъде 4 лева.

Клиенти, които имат пратки които тръгват в момента, могат да се възползват и да прибавят този продукт в пратката, като сумата на наложеният платеж ще бъде увеличен със цената на модела, но няма да се дължат куриерски такси за него. 

Няма да можем да задържаме закупен продукт във времето, за да бъде сложен в бъдеща пратка на клиент. Моделът  трябва да тръгне веднага или се предлага на следващият желаещ.

Мога ли да ползвам отстъпки и бонуси за тези модели?

За тези модели няма да може да се ползват отстъпки и бонуси за обем.

Разбира се 14 дневен срок за връщане на продукта ще е в сила и за тези модели, като куриерската такса по връщането ще е за сметка на купувача.

 Не пропускайте възможността да си закупите УНИКАЛЕН БУТИКОВ МОДЕЛ от Ефреа с който ще бъдете неповторими!