Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
След цяла вечност, започнах да възвръщам усещанията си.
Опитах се да раздвижа пръстите на краката си и успях. Лежах по гръб, в средата на малка зелена поляна насред величествена гора.
Няколко пъти стиснах очи и отново ги отворих.
Светът престана да се люлее.
Къде се намирах, дявол да го вземе?
После мъглата полека взе да се вдига и част от онова, което се нарича памет, започна да се връща. Припомних си ярката бяла светлина, която ме прегърна, миг преди да загубя съзнание. Какво я бе предизвикало обаче, все още ми се изплъзваше.
Останах да лежа и да мисля.
Тогава чух тиха въздишка.
Погледнах настрани и видях нещо странно, но величествено и грациозно.
"Здравей, Пътешественико! Казвам се Ефреа." - каза феята. Стоеше на метър от земята, пърхайки с крила, без дори да издава звук - "Трябва да ни извиниш за начина, по който те повикахме, но ситуацията не търпи отлагане. Ти трябва да решиш! Още сега!" дневник на Пътешественика, страница първа
Чудният свят на Ефреа

Автор: Jeremiah Morelli

Светът на магията и безкрайните пролетни залези, необятни равнини и мистериозните гори. Това е светът на феите.

"Чудният свят" е и мястото, където се случва всичко. Той има хиляди имена и в същото време няма име. По-скоро отдавна е забравено. Може би феите го знаят, но не желаят да го кажат.

Основната задача на пътешественика е да прави вълшебния, а от там и своя човешки свят по-красив. В Чудния свят той отбелязва всяко нещо което му хареса, което засилва енергията му. Така, красивите неща отдават повече вълшебна енергия и светът става все по-красив. Често, пътешественикът ще получава възможност да взема неща от Чудния свят и да ги ползва в Човешкия. По този начин, вълшебството и красотата се пренасят в света на хората, той става по-красив и положителната му енергия се засилва.