Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Преждата Mous включва в себе си мериносова вълна и дралон и е мека, топла и лека.

Преждата Mous  е иновативна разработка с родина Италия, основните й предимства са, че е изключително МЕКА , ТОПЛА и ЛЕКА.
Това се дължи преди всичко на нишките от които е изпредена и техните свойства:

Мериносовата вълна идва от белорунната мериносова овца, има много по-фино влакно от обикновената овча вълна, правейки я по-удобно облекло. С много повече влакна, съдържащи се в нишката, образува повече малки джобчета, в които се задържа въздух и пази топлината на тялото. Мериносовата вълна придава добри качества на дишаемост на материята и отвежда влагата от тялото. Това помага за регулиране на температурата, предпазвайки едновременно от студени и горещи температури. Мека е, с усещане, подобно на това при кашмирената вълна . Идеална е за детски дрехи, тъй като не дразни кожата.

Дралон (DRALON) е специално влакно , разработено от концерна “Bayer”, много здраво и устойчиво на различни видове въздействия, с ниско пилингообразуване. Прежда, с включен в състава си дралон, е мека на усещане, съхраняваща топлото, лесна за пране, бързо съхне и запазва дълго време първоначалната си форма.

Изпредени заедно тези две нишки правят Mous незаменима , изделията от такава прежда носят невероятен комфорт  - едновременно леко, топло и меко.