Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт

Ефреа предлага на своите потребители функционалност, която дава възможност да пожелаете продукт , чиито наличности са изчерпани в момента.

Идеята на тази функционалност е всеки посетител да има достъп до пълният каталог продукти от www.efrea.com като ако даден модел събере определен брой заявки за доставка екипът на Ефреа ще се постарае да го предложи отново за заявки и поръчки.

В секцията „Всички продукти“ ТУК ще откриете филтър, който ви дава възможност да търсите продукти или само които са налични или и такива, които в момента са без наличности.

1:

Използвайки активният надпис "показвай продукти без наличности" ще направите видими и всички артикули без наличност в момента.  (виж картинката под номер 1)

 2:

Можете да оставите видими само продукти, които са налични за доставка използвайки активния надпис "показвай само налични продукти". (виж картинката под номер 2)

 Под всеки продукт ще откриете поле за заявка, което ви дава възможност да посочите размера, който Ви е нужен от даден продукт. (виж картинката по-долу)

Важно да се има предвид, че тази ваша заявка не е обвързана с изпълнение от страна на Ефреа.

По този начин вие заявявате интереса си към модела, а ние ще вземем предвид вашето желание и поемаме ангажимента да се свържем с вас в момента, в който ще можем да предложим продукта отново.

За повече информация се свържете с нашите консултанти на координатите ТУК