Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Ефреа предлага на своите потребители функционалност, която дава възможност да пожелаете продукт, чиито наличности са изчерпани в момента.

Идеята на тази функционалност е всеки посетител да има достъп до пълния каталог продукти от www.efrea.com , като ако даден модел събере определен брой заявки за доставка, екипът на Ефреа ще се постарае да го предложи отново за заявки и поръчки.

В секцията „Всички продукти“ ТУК ще откриете филтър, който Ви дава възможност да търсите продукти според наличността им - по подразбиране се показват само наличните продукти, които могат да се закупят веднага.

Избор на продукти с различни филтри в онлайн магазин Efrea.

Поставянето на отметка в  "показвай неналични продукти" ще направите видими и всички артикули без наличност в момента. Тук влизат както стари модели с изчерпано количество, така и офертите от Бъди пръв, които са в процес на производство.

Неналични продукти в онлайн магазин Efrea.com

2: След като влезете в който и да е неналичен продукт, към който имате интерес можете да изберете размер и ако са налични опции за цвят и дължина. В случая с панталона са избрани стандартна дължина и 42 размер по Европейската номерация. Появява се бутон ПОИСКАЙ ДОСТАВКА.

Поискай доставка на неналични продукти в онлайн магазин Efrea

Важно да се има предвид, че тази Ваша заявка не е обвързана с изпълнение от страна на Ефреа.

По този начин Вие заявявате интереса си към модела, а ние ще вземем предвид Вашето желание и поемаме ангажимента да се свържем с Вас в момента, в който ще можем да предложим продукта отново.

За повече информация се свържете с нашите консултанти на координатите ТУК