Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт
"Привет,

Искам да успокоя всички дами тук, че няма да има промяна в политиката по отношение на марката „Фейлин”. Нито ценово, нито в някакъв друг аспект. Не сме ‘луди’ в Ефреа, за да унищожим нещо, което сме градили , страдали и създавали  поече от 3 години.  Фейлин ще продължи да радва своите почитатели, както до сега.

Предварително се извинявам за дългото съобщение, което се налага да напиша, но идеята „EiRiS”е огромно предизвикателство за целият ни екип и е нещо, което обмисляме отдавна и за да се разбере, трябва да се имат впредвид всички детайли.

Представете си, че може да си позволите да притежавате дреха, която е еквивалентна като материали, сложност на изработка и изисканост на най-добрите марки на дамската мода, които често биват представяни по модните подиуми на Париж-Ню Йорк – Милано. Това определено са модели, с които производителите им се гордеят, с всяка една бройка от тях.

Предизвикателството за да се постигне това е не само в нужната квалификация, опит и технология, но и в иновациите и изобретенията, необходими за да се получи на „българска цена”. Само за справка говорим за костюми, които имат цени в западни магазини около 600-700 евро, че и много повече. Покупката на такъв тип костюм дори и за „западна дама” често е трудно постижима. Но, това са тези костюми, които ни служат дълго и дори понякога се привързваме към тях, защото ги свързваме с множество приятни спомени.

Смятаме, че можем да постигнем това със следната формула:

-          Платовете са скъпи и категория лукс.

-          Спомагателните материали са луксозни. Като например ципове от YKK, луксозни вискозни и ацетатни хастари, текстилни подлепващи и др.

-          Нов процес по окачествяване на материалите – купихме последна дума на техниката в областта на тестването на параметрите на материалите, за да сме сигурни във всеки сантиметър плат. За момента можем да си позволим да ги използваме само за малък капацитет от нашите модели (за EiRis е задължително), защото процеса е скъп. Очаквайте скоро филмчета за самите машини и процес.

-          Изработката на всяко изделие е много по-сложна, тъй като се обръща внимание и на най-дребните детайли на изделията, както от лицевата, така и от опаковата страна на дрехата. Изпозлваме за вас бродерии и паспели от вътрешната страна на моделите, обточки с луксозни материали, декоративни шевове и мн.др.

-          Сроковете за доставка ще са по-кратки от обичайните за секцията „Бъди пръв”.

-          Всяка една заявка ще бъде изпълнена,  дори към съответната оферта да е една единствена.

 

Осъзнаваме, че рискът ни и в това начинание не е малък. Така беше и когато започнахме Ефреа, Фейлин, Гейма, Застраховка Размер и т.н. Но винаги сме чувствали Вашата подкрепа и обич. Тя ни е давала сили да се захващаме с все по-трудни нови предизвикателства.

Благодарим Ви!"

Д. Стоянов,
Управител