Чудният свят на Ефреа
Вижте официални рокли за Коледа, Нова година 2022, отбелязване на имен ден, празнуване на рожден ден, тържества и сватби
efrea

Идеи за дрескод за личните празници през 2022/2023 г.

В тази публикация ще обсъдим различни стилове дамски дрехи, с които да отбележим различни празници като рожден или имен ден, фирмено парти, кръщене, сватба, посрещане на Коледа и Нова година и други.

1. Блясък и шик


Българският производител на дамски дрехи Efrea може да предложи рокли в 16 размера EU - от номер 32 (XS) до номер 62 (4XL). Това означава, че можете да закупите елегантни дамски рокли, които не са от типичния стил за макси мода с безформени и скучни широки дрехи.
Роклите и блузите с бляскави акценти и ламе са особено подходящи, ако искате да привлечете вниманието на парти и в дискотека.
Дантелените рокли са чудесно решение както за вечерни срещи с приятели, така и за различни поводи, а защо не и за офиса. В efrea има дантелени рокли не само различни цветове и размери, но и практически за всеки тип фигура. Ако се притеснявате, че ханшът Ви е по-широк и изразен можете да изберете рокля в А-силует. Ако пък искате да подчертаете извивките на тялото можете да облечете силно вталена рокля. Ако имате съмнения за размери, материи, силуети, условия на доставка и пр. можете да се свържете с консултантите на efrea.com

2. Елегантни дамски рокли, които можете да носите при различни поводи

В този вариант можете да изберете рокля, която не е толкова официална и може да облечете при други поводи, както и в офиса и ежедневието.
Роклите без ръкав тип сукман също са подходящи за празничните дни.

3. Комбинация между дамско сако и пола, панталон или рокля

Дамските сака са почти универсална дреха - можете да ги носите в офиса в комбинация с пола или панталон, на различни лични празници със стилна рокля, като връхна дреха през пролетта и есента, както и при посещение на различни културни мероприятия. В Ефреа не предлагаме цели дамски костюми най-вече защото дамите имат различно телосложение и ако сакото е например размер 42 EU (М), то полата или панталонът например могат да са 44 EU (L) или 38 EU (S). Освен това някои от полите се предлагат с 2 или 3 различни дължини - например вариант до коляното, под коляното и над коляното, според ръста и предпочитанията на клиента. В онлайн магазин Efrea можете да намерите дамски сака в стандартни и големи размери до 58 EU (3XL)

Виж още публикации от блога на efrea.

Абонирай се за нашия блог

E-mail адресът Ви няма да бъде споделен с никого!
С натискането на бутона Вие се съгласявате с нашата GDPR политика.
Click to order
Поръчка
Total: 
Моля посочете Ваш адрес или офис на Спиди.