Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Серум с розово масло и хиалуронова киселина - Rose Oil

Базова цена: 39.00 лв | произведено в България
От този продукт в момента няма наличност!

Ако желаете да проверим възможността за доставка, изберете желаната комбинация и използвайте опцията да "поискай доставка"!

За да пожелаете доста, избери поне един вариант за ВСЯКА опция по-горе

За да "пожелаете доставка" моля влезте в Ефрея

Крайна цена на избора:
39.00 лв.
* цената може да се променя в съответствие с избрания от вас вариант
Продукта е почти изчерпан в избраната от вас конфигурация.
Продуктова брошура

Серум с розово масло и хиалуронова киселина

 Живеем далеч от природата, подложени сме на стрес ежедневно, не отделяме остатъчно време за себе си. Всичко това, заедно с напредването на възрастта е причината да забелязваме появата на бръчки, кожата да се дехидратира, да губи еластичността и тонуса си, а ние да губим самочувствието си.

 Основната идея наBioRose винаги е била, че природата може да ни даде всичко, от което имаме нужда. Затова създадохме дълбоко хидратиращ био продукт, който да ви помогне в борбата за красива и млада кожа.

 Основната съставка на ROSE OIL & HYALURONIC ACID SOLUTION разбира се е масло и вода от царицата на цветята – Розата. Нейните разкрасяващи антиоксидантни свойства са известни от древни времена. Розовото масло спомага за възстановяването на клетките  и стимулира синтеза на колаген. Също така то повишава еластичността и стяга кожата, тонизира я и я успокоява.Розовите цветове се берат рано в майската утрин от собствените ни био градини, за да можем да създадем масло и вода, които съдържат в себе си възможно най-много ценни съставки.

 Използвали сме и хиалуронова киселина – тя играе решаваща роля в клетъчния метаболизъм и във физиологичните процеси, които водят до възстановяване на тъканите. Има свойството да задържа влагата в кожата и също така спомага за синтеза на така важния за запазване на младостта колаген.

 Екстрактът и водата от розмарин имат антиоксидантно действие и намаляват подпухналостта на кожата, като същевременно премахват уморения вид.

 Екстрактът от гинко-билоба забавя появата на бръчки и възрастови петна и има успокояващо действие.

 ROSE OIL & HYALURONIC ACID SOLUTION е богат на витамин В5, който насърчава регенерацията на клетките и подобрява еластичността.

 Резултатът от използването на този уникален био продукт е дълбоко хидратирана, възстановена и красива кожа.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанесете сутрин и/или вечер върху добре почистена кожа с нежни масажни движения до пълното попиване на продукта.

За най-добри резултати комбинирайте с Nutritious Moisture Face Cream

INCI

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, HYALURONIC ACID, GLYCERIN, ROSMARINUS OFFICINALIS WATER*, GINKGO BILOBA EXTRACT*, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL*, GERANIOL, CITRONELOL

На тази страница има помощен текст, но не и за избраният обект.