Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Възстановяващо младостта олио за oколо очи - Restoring Eye Oil

Базова цена: 49.00 лв | произведено в България
От този продукт в момента няма наличност!

Ако желаете да проверим възможността за доставка, изберете желаната комбинация и използвайте опцията да "поискай доставка"!

За да пожелаете доста, избери поне един вариант за ВСЯКА опция по-горе

За да "пожелаете доставка" моля влезте в Ефрея

Крайна цена на избора:
49.00 лв.
* цената може да се променя в съответствие с избрания от вас вариант
Продукта е почти изчерпан в избраната от вас конфигурация.
Продуктова брошура

Възстановяващо младостта олио за oколо очи

 Нежната кожа около очите има нужда от специално внимание и грижи, понеже тя е първото място където проличават следите, оставени от стреса, недоспиването, нездравословния начин на живот или просто от хода на времето.

 Създадохме био продукт, съдържащ в себе си подхранващите масла на букет от билки, цветя и плодове, които са носители на тайната за младост и красота.

 Първото масло, което избрахме разбира се бе розовото. Цветовете на царицата на цветята се берат рано в майската утрин от собствените ни био градини. Така получаваме розово масло, което съдържа възможно най-много ценни вещества.Ползите от розовото масло са неизброимо много, това е една от причините често да е наричано течно злато. То хидратира, освежава и предпазва от стареене.

 Друга основна и изключително важна съставка на възстановяващото младостта олио е маслото от шипка – едно растение, криещо множество ползи за човешката кожа поради своят богат органичен състав.

 Маслото от жожоба подхранва и овлажнява в дълбочина благодарение на витамин Е, а маслото от гроздови семки насърчава абсорбационния капацитет на кожата и е изключително богато на полифеноли и витамини.

 Кожата е тонизирана, възстановена и успокоена благодарение на маслата от маслина, римска лайка и здравец. Те заличават следите оставени от стреса и безпокойството.

 Ние събрахме всички тези полезни масла, криещи се в цветовете и плодовете на природата, стараейки се да не вредим на околната среда. Възстановяващото младостта олио за очи е био продукт, който крие тайната на красивата и млада кожа в себе си.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанесете  върху добре почистена кожа с нежни масажни движения до пълното попиване на Biorose възстановяващо младостта олио.

За най-добър резултат комбинирайте с ADVANCED REPAIR EYE CREAM сутрин.

INCI

ISOAMYL LAURATE, VITIS VINIFERA SEED OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, TOCOPHEROL, ROSA CANINA FRUIT OIL*, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL*, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL,ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL*, GERANIOL, CITRONELOL

На тази страница има помощен текст, но не и за избраният обект.