Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Маска за лице с розова вода и хиалуронова киселина - Bulgarian Rose Water Facial Mask

Базова цена: 49.00 лв | произведено в България
От този продукт в момента няма наличност!

Ако желаете да проверим възможността за доставка, изберете желаната комбинация и използвайте опцията да "поискай доставка"!

За да пожелаете доста, избери поне един вариант за ВСЯКА опция по-горе

За да "пожелаете доставка" моля влезте в Ефрея

Крайна цена на избора:
49.00 лв.
* цената може да се променя в съответствие с избрания от вас вариант
Продукта е почти изчерпан в избраната от вас конфигурация.
Продуктова брошура

Маска за лице с розова вода и хиалуронова киселина

Създадохме маска за лице, която ще дари кожата ви с ценните съставки, извлечени от цветя и плодове, криещи тайната за красота на природата.

Кожата ни е изложена на стрес и замърсяване постоянно и с времето губи еластичността и тонуса си. Важно е да отделим време за възстановяването й.

Маската за лице на BioRoseе натурален продукт, съдържащ в себе си изключително чиста розова вода, екстракт от шипка и розмарин, както и важната за запазване на младостта хиалуронова киселина.

Основната съставка на маската е водата, извлечена от царицата на цветята – Розата. Нейните цветове се берат рано в майската утрин от собствените ни био градини, за да можем да създадем розова вода, която съдържа в себе си възможно най-много ценни съставки.

Ползите от розовата вода са много – тя нежно хидратира и освежава кожата, предпазва от стареене и възстановява клетките. Ароматните цветове повишават настроението и действат успокояващо не само на кожата, но и на духа.

Комбинирали сме ценните свойства на розата с тези на екстракта от шипка. Тя е плод пълен с витамини и минерали. Витамин С помага за стимулиране на синтеза на колаген и еластан. Витамини В1, В2 и В3 притежават силни антиоксидантни свойства, предотвратяват загубата на влага в кожата и нежно подхранват.

Добавили сме и екстракт от Розмарин, известен със своето антиоксидантно и стягащо действие, както и със способността си да успокоява и намалява подпухналостта на кожата.

Не на последно място маската съдържа и хиалуронова киселина. Тя играе решаваща роля в клетъчния метаболизъм и във физиологичните процеси, които водят до възстановяване на тъканите. Тя задържа влагата в кожата и също така спомага за синтеза на така важния за запазване на младостта колаген.

Всички тези полезни био съставки, които сме събрали в маската за лице ще ви помогнат в борбата за красива, здрава и гладка кожа.

Начин на употреба:

- Сутрин или вечер, както и когато пожелаете;

- След почистване на лицето нежно масажирайте серума, докато не се абсорбира напълно;

- След почистване на лицето, вземете суха маска (основата), поставете я в подходяща купа, след това излейте 20 мл серум върху нея, уверете се, че тя е абсорбирала цялата течност, която е равномерно напоена, след това нанесете маската на лицето си за около 15 минути;

 - За най-добри резултати ще трябва да носите листната маска за 15-20 минути. През това време кожата ви ще бъде в състояние да получи пълните ползи от подхранващите съставки, предоставени в листната маска, докато остава хидратирана. Комбинирайте лечението с NUTRITIOUS MOISTURE CREAM.

- Не се налага да измивате лицето след използване на розова маска за лице!

INCI

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT*, HYALURONIC ACID,ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT*, GERANIOL, CITRONELOL

На тази страница има помощен текст, но не и за избраният обект.