Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт
Какво е "Бъди пръв" офертата?

Тук можеш да направиш заявка за продукти, които предсти да бъдат произведени. Ще ги получиш първи и на по-изгодна цена. Най-хубавото е, че винаги може да поръчаш размера, цвета или други вариации на модела, който желаеш.

Как да участваш?

Нужно е да избереш комбинацията от вариантите, които желаеш - цвят, размер и др. След което правиш своята заявка и ние ще я произведем за теб в сроковете, които сме посочили в офертата.

Кога ще получиш продукта?

Продуктът в избраната от теб конфигурация ще бъде произведен в сроковете, които сме посочили в офертата. Когато продуктът е произведен, той ще се появи в твоя профил и ще можеш да го поръчаш.

Aksenia - стилна дамска рокля в силует по тялото с интересен буфан ръкав и цепка в предната част

произведено в България
ОФЕРТА
Оферирана базова цена
Валиднa още: {{offerCtrl.timer.days}} дни {{offerCtrl.timer.hours}}:{{("0" +offerCtrl.timer.minutes).slice(-2)}}:{{("0" +offerCtrl.timer.seconds).slice(-2)}}
Приключила
11
79,00 лв -17%
при 15 заявки
За да заявиш, трябва да избереш поне един вариант за ВСЯКА опция по-горе
Офертата е приключила и не може да се правят повече заявки.
В момента този цвят е разпродаден.

Изберете друг цвят или наблюдавайте офертата до нейното приключване. Заявката може да стане отново възможна, ако участник се откаже от своя заявка или Ефреа достави нови количества от този плат.

Текуща цена на избора:
79.00 лв.
* цената може да се променя в съответствие с избраният от теб вариант. Ако се активира по ниска базова цена, от посочената от теб, тогава автоматично ще се възползваш от намалението.
Продукта е почти изчерпан в избраната от вас конфигурация.
;
На тази страница има помощен текст, но не и за избраният обект.