Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
Бамбуковите чорапи Pirin Hill

 

Ефреа Ви представя своя нов партньор – Pirin Hill, производител на  чорапи, но не какви да е, а чорапи изработени от бамбук. Както знаете добрата фея цени уникалността и подкрепя всяка различна идея, ето защо от днес в сайта efrea.com можете да си закупите чорапи Pirin Hill на промоция ТУК

Какви са предимствата на чорапите от бамбук?

- Гарантират по-добра вентилация и абсорбация на влагата – бамбукът отблъсква влагатa от чорапа, а тя след това се изпарява. Така кожата се поддържа естествено суха, което води до по-голям комфорт.

- Поддържат добър температурен баланс -  няколко градуса по-ниска температура при топло време и по-висока при по-хладно.

- Благодарение на гладката си повърхност бамбуковите влакна не предизвикват дразнения и обриви по кожата, което прави чорапите от бамбук подходящи за хора с чувствителна или склонна към алергии кожа.

- Чорапите направени от бамбук имат естествени антибактериални свойства. Благодарение на това, че бамбукът спира развитието на бактерии и микро-организми, чорапите от бамбук поддържат краката свежи и здрави. Не предизвикват появата на неприятни миризми, гъбички и други видове микроорганизми.

Освен всички изброени предимства чорапите от бамбук са ръчно кетеловани, така че можете да бъдете сигурни в тяхното 100 процентово качество. 

Чорапите от бамбук Pirin Hill издържаха и редица тестове, на които бяха подложени. На тестовете за пилинг е доказано, че след 500 протърквания се забелязва никакво или минимално изменение на повърхността. Резултатите от тестовете за издържливост на цветовете при пране и търкане също са много добри. Според тестовете за абразивност е доказано, че дори и след 20 000 протърквания, бамбуковите чорапи Pirin Hill нямат дупки или изтъняване.

Вече сами можете да се убедите в качеството на чорапите Pirin Hill, чиято основна идея е не да предизвикват проблеми, а да ги решават! Защото това са чорапи, които носят щастие и комфорт.

Още в "Efrea партньори"