Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт
Пета Фен среща на efrea.com

 

След два месеца на подготовка, усърден труд и най-вече много голямо вълнение, настъпи 29-ти октомври, а с този ден и петата юбилейна среща на Ефреа с нейните фенове от различни краища на България.

Събитието се състоя в ресторанта на хотел „Дунав Плаза” в центъра на град Русе.

29-ти октомври за нас - екипът на Ефреа започна рано сутринта с подготовка на декорацията. Както вече вероятно знаете, Ефреа сама сътворява всеки детайл от тази приказна нощ, защото смятаме, че всичко се получава както трябва, само когато си вложил частица от сърцето си в него.

Разбира се не винаги първоначалните идеи са успешни, но с достатъчно творческо мислене и този път успяхме да сътворим нещо различно, магично и достатъчно стилно – точно като Вас – нашите фенове.

  

   

В Ефреа център беше отново препълнено. Всички бяхме развълнувани при срещата си. 


Обичайният дрескод беше спазен от всички, дори и от мъжете, които с всяка среща се увеличават – Ефреа очевидно успява да омагьоса всеки със своите приказни творения. 

В началото на вечерта – Вие нашите фенове поднесохте на Ефреа много сладък подарък, а именно една уникална торта…

Като подарък получихме и 5 ръчно изработени карвинг свещи, които направиха вечерта още по-магична и вълшебна.

Този път Ефреа реши да провокира гостите с доста интересни игри. Една от тях беше свързана с техните шивашки познания. Три отбора трябваше да се надпреварват в сложната задача да съединят отделните елементи на едно познато им много добре сако. Разбира се дизайнерът на Ефреа беше натоварен със задачата да излъчи победител, а според нейните думи и трите отбора се справиха повече от чудесно. На помощ към всеки отбор беше допусната и по една шивачка от екипа на Ефреа, която да ориентира участничките в големия куп от нарязани парчета плат.

Отборът на победителите получи своите специални награди

Ефреа не пропусна да провери и до колко гостите ни познават и елфчетата, с които комуникират всеки ден. Когато пуснахме запис с гласа на първото елфче то веднага беше разпознато. Няма да се изненадате като Ви кажем, че по същия начин се случи и с останалите елфи. Явно истинските фенове на Ефреа наистина я познават много, много добре.

И този път всеки, който имаше желание, се включи в импровизираното модно ревю, което накара всички да се отпуснат и да дефилират като световни топ модели. 

Aлександра Иванова, която в момента представя книгата си "Размерът има значение"  успя да спечели шампанско със златни частици в една от нашите игри.


Танците и забавленията бяха много и за пореден път успяха да накарат всички от екипа на Ефреа да се гордеят с Вашето приятелство.

Ефреа стената беше отново една от най-големите атракции. Благодарим Ви за усмивките, с които ни дарихте и които ни дадохте възможност да запечатаме.

Таблото на Ефреа отново е препълнено с пожелания и много любов.

Всяка среща с Вас – нашите приятели е винаги много дългоочаквана и много специална. Ефреа благодари на всички, които присъстваха и на тези, които не успяха – ние сме убедени, че след всяка среща и желание за такава- приятелството ни е още по-силно. Благодарим Ви за усмивките, емоциите и вдъхновението, с което ни заредихте. Очакваме Ви отново на шестата поредна фен среща на Ефреа, а тя предстои съвсем скоро. А до тогава Ефреа Ви пожелава приятно пазаруване в нейния Чуден свят. 

Всички снимки от петата фен среща в Русе можете да разгледате тук.

Вижте още за фен срещите на онлайн магазин efrea.com

Ефреа е български производител на дамски дрехи и организира редовно фен срещи със своите клиенти и фенове на популярния онлайн магазин efrea.comМодерни дамски дрехи онлайн от Ефреа, ежегодни фен срещи 2016