Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт
Как да увеличим тонуса си през есенно-зимния сезон

 

Когато продължителността на деня започне да намалява и слънцето раздава топлина все по-малко, често се случва да ни обземе чувство за меланхолия и тъга. Температурите също започват да се понижават и това влияе на организма ни. Ефреа иска всички да се чувстват максимално добре в нейния чуден свят и затова реши да потърси съвети как да се радваме на живота си всеки един ден, независимо от времето навън.

1. Дърво насред бурята

По време на преходен период се опитайте да намерите сили в себе си и да бъдете последователни ден след ден. Можете да си създадете специфичен навик – Ще вземам топъл душ всяка сутрин или Ще поемам дълбоко дъх 5 пъти, когато се почувствам неспокойно. Може да визуализирате идеята за постоянството с едно дърво, което независимо от сезона, бурите и пороите, които минават през него остава здраво и продължава да расте нагоре. Може да поставите снимки на любимите си хора на телефона си, на десктопа, в портомонето. Календарите със снимка също са добър вариант, защото поглеждайки към датата ще видите отново обичаните от вас хора. Те ще ви напомнят, че е важно да сте здрави и в добра кондиция.

оже да визуализирате идеята за постоянството с едно дърво, което независимо от сезона, бурите и пороите, които минават през него остава здраво и продължава да расте нагоре.

 2. Антистрес процедури

Уверете се, че тялото ви не е подложено на допълнително натоварване и стрес. Осигурете си нужните часове сън, хранете се здравословно, приемайте необходимото количество вода дневно. Когато температурите спадат движенията ни навън са ограничени в сравнение с лятото. Това може да доведе до качването на килограми и да е още една причина за притеснение. Не намалявайте физическата активност. Есента и зимата са подходящи за танци, аеробика, зумба, йога или спорт в зала, който предпочитате. Ако сте почитатели на сауна или релаксиращи масажи, сега е момента да оглезите сетивата си.

 Уверете се, че тялото ви не е подложено на допълнително натоварване и стрес. Осигурете си нужните часове сън, хранете се здравословно, приемайте необходимото количество вода дневно.

3. В очакване на празници

Лятото и ваканцията минаха, но това не означава, че дните оттук нататък ще са сиви и мъгливи. Настройте сетивата си, че ще има още много поводи за веселие преди следващото лято. Дали ще са срещи с приятели, рождени дни, или може би е редно още отсега да започнете да правите планове за посрещането на Коледа и Нова година? Не забравяйте, че в Чудния свят на efrea също можете да срещнете много нови приятели и всяка среща да изпълни сърцата ви с положителни емоции. Разгледайте снимки от фен срещите на нашите клиентки тук. Следете в блога последните новини и събития. Разбира се, и служителите на efrea не пропускат да се повеселят.

е забравяйте, че в Чудния свят на efrea също можете да срещнете много нови приятели и всяка среща да изпълни сърцата ви с положителни емоции 

4. Експлозия от цветове

Вече е доказано, че цветовете оказват влияние на организма ни. Както вече сме писали в ефреа /линк/ всеки цвят има определено значение. Насладете се на цветовете на есента, вкарайте свежи и ярки цветни елементи в интериора и дрехите си. Не случайно наричат оранжевото и червеното топли цветове. Добрата новина е, че техни нюанси присъстват в модерните цветове за сезон есен/зима 2016-2017 г. Разберете от efrea как да съчетавате отделните цветове

 

 5. Енергична музика

Не оставяйте на меланхолията да ви завладее чрез слушането на бавни балади и песни за разбити сърца. Слушайте музика, която кара пулса ви да се ускори. Жанрът е по Ваш избор. Важното е единствено да е музика, която ви носи наслада и удоволствие.

Не оставяйте на меланхолията да ви завладее чрез слушането на бавни балади и песни за разбити сърца. Слушайте музика, която кара пулса ви да се ускори. Жанрът е по Ваш избор. Важното е единствено да е музика, която ви носи наслада и удоволствие.

6. Приемайте витамини и хранителни добавки

Ако сте намалили приема на сурови плодове и зеленчуци в сезона на вирусите и настинките приемайте комбинирани витамини, за да се чувствате в отлична физическа форма. Включете чай от жълт кантарион, който успешно се бори с леките форми на депресия и не предизвиква вредни странични ефекти. За да се чувствате здрави и да се преборите със сезонните настинки и грип ще ви помогнат и някои растителни храни. Вижте кои са те тук.

 За да се чувствате здрави и да се преборите със сезонните настинки и грип ще ви помогнат и някои растителни храни 

7.   Не се самолекувайте и не си поставяйте сами диагноза

Ако сте притеснени за физическото и психическото си здраве не се срамувайте и притеснявайте да посетите лекар. Имайте предвид, че несподелянето на проблемите с професионалист може още повече да задълбочи проблемите с времето. 

Ако сте притеснени за физическото и психическото си здраве не се срамувайте и притеснявайте да посетите лекар. Имайте предвид, че несподелянето на проблемите с професионалист може още повече да задълбочи проблемите с времето.

8. Уплътнете времето си с работа

Може би имате лукса да си позволите да се оставите на меланхолия. Забелязали ли сте колко бързо минават дните, когато сте затрупани с много работа и сроковете ви притискат? Тогава нямате време за негативни мисли и бързате стремглаво напред. Дори и на работа можете да спазвате здравословен начин на живот.  Ако нямате толкова работа, намерете си хоби, поставете си крайна цел и се стремете към нея. Разбира се, чудния свят на Ефреа е пълен с предизвикателства, част от които са свързани с активности, а не с покупка на продукт.  

 Забелязали ли сте колко бързо минават дните, когато сте затрупани с много работа и сроковете ви притискат? Тогава нямате време за негативни мисли и бързате стремглаво напред. Дори и на работа можете да спазвате здравословен начин на живот.  Ако нямате толкова работа, намерете си хоби, поставете си крайна цел и се стремете към нея.

9. Шопинг терапия

Нищо ново. Дори да нямате голям бюджет, не се притеснявайте. Винаги можете да намерите в някой магазин нещо за подарък без повод. Разбира се, efrea отново може да се погрижи за това с разпродажби до 88%.

10. Изкушения с мярка

Въпреки, че всички сме наясно с калориите и ефекта им върху силуета на фигурата ни, ако ще се почувстваме по-добре защо да не хапнем от любимото си лакомство, но с мярка. Ако сте любител на шоколадите, бихме ви посъветвали да са натурални, въпреки че и в тях има доста захари и всякакви добавки. Но в крайна сметка целта е не да хапваме, а след това да се чувстваме виновни за това, че сме нарушили режима си за хранене. Можете да изгорите допълнителните калории с по-дълга разходка пеша например. Вижте 10 ползи от ходенето пеша

Въпреки, че всички сме наясно с калориите и ефекта им върху силуета на фигурата ни, ако ще се почувстваме по-добре защо да не хапнем от любимото си лакомство, но с мярка. Ако сте любител на шоколадите, бихме ви посъветвали да са натурални, въпреки че и в тях има доста захари и всякакви добавки.

Прочетете още статии в блога на efrea.

Вижте кои ще са модерните цветове за сезон есен зима 2016 2017 г. Разбери от efrea - български производител на дамски дрехи какво е правилното съчетание на цветовете при дамските дрехи. Лесни трикове от efrea за дрехи и обувки, които ще улеснят ежедневието ви