Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ
Четвърта Фен Среща на efrea.com

 

С много трепет и вълнение Ефреа посрещна своите гости от цяла България на 18-ти юни, когато се проведе Четвъртата поредна фен среща на онлайн магазина efrea.com.

Събитието се проведе на брега на река Дунав, в комплекс „Люляка” – едно от най-живописните места в град Русе. Уникалната природа създаде наистина вълшебна атмосфера, която разбира се беше обогатена още повече от усмивките на всички фенове на Ефреа.

Четвъртата Фен Среща на Ефреа ще бъде запомнена освен с високата температура в този ден, но и с рекордния брой фенове, които решиха да дойдат в Русе и да се срещнат с много приятели, с част, от които се познават само във виртуалното пространство. 

Екипът на Ефреа винаги се подготвя много сериозно за всяка фен среща, така че тя да се превърне в истинска приказка, която да бъде запомнена от всеки един присъстващ. Един от основните елементи на всяко събитие е декорацията, а за Ефреа вече се превърна в традиция сама да подготвя всеки елемент от украсата на вечерта. И този път екипът на Ефреа не разочарова своите клиенти и направи чудеса само с няколко парчета плат и няколко буркана. Невероятните полски цветя донесоха известна доза романтичност, а красивите феи, които озариха вечерта напълно пренесоха всички гости в чудния свят на Ефреа. 

Разгледайте още снимки в албума във Facebook.

Прекрасна декорация за маса от живи цветя направена ръчно от служителите на Ефреа за IV фен среща на online магазин за дрехи и аксесоари efrea,com 

Декорация с цветя за четвърта фен среща на efrea.com  Декорации с живи цветя на масите в комплекс Люляка до Русе. На 4 фен среща присъстваха над 100 клиента, служители и партньори на efrea.com.

Ефектна декорация за вечерното парти на efrea.com в приказната нощ в хотел Люляка Русе   Приказна феерична и вълшебна нощ с елфите и феновете на популярната русенска фирма производител на дамски дрехи efrea 

Вечерта започна с обща снимка на всички гости, но този път не каква да е снимка – всички присъстващи се подредиха един до друг и заедно изписахме „ЕФРЕА”, а кръжащият дрон засне този великолепен момент. 

въздушна снимка от дрон на служители, клиенти и фенове на EFREA И този път дрескодът на вечерта, а именно дрехи закупени от efrea.com, беше спазен от всички гости. Всички носеха със самочувствие и усмивки тоалетите си, с които по-късно и дефилираха. Превърналото се в традиция модно ревю даде шанс на всеки, който пожелае да покаже своя тоалет, а екипът на Ефреа разказа историята за сътворяването на всяка една дреха, която видяхме на импровизирания моден подиум. 

Част от усмихнатите фенове на една от редовните фен срещи на efrea.com

Снимка на верни фенове и клиенти на онлайн магазин за дрехи efrea 

Приказна вълшебна нощ, парти под звездите до река Дунав в Русе, комплекс Люляк, юни 2016  

Вечерта беше изпълнена с много забавни игри. Една от тях беше “Измисли слоган за Ефреа”. Много от присъстващите сътвориха страхотни текстове, които няма как да не споделим с всички…

 Всеки ден с дрехи от ефреа - послание от клиент на онлайн магазин efrea.com  Когато облека Ефреа започвам да живея

Щом се облека в Ефреа, знам че съм красива като фея В Русе си живея и обличам дрешки от Ефреа

О, Ефреа, за тебе ден и нощ копнея. Феерия от цветове и красота С ефреа в чуден свят живея

  

С феята Ефреа сивия ден става пъстър и весел.  Нов вълшебен свят открих. Дали е истински чак се притесних. Първата поръчка си направих и всичко друго аз забравих

В Русе заминавам, на фен среща на Efrea ще се забавлявам   Всеки ден с ефреа съм като на модния подиум

С облеклото на Ефреа Натали се чувства като фея :)   С прекрасната Ефреа всеки ден имам нова идея

Ако фен си на Ефреа ти си винаги с нея.  Луна, звезди, на Русе кея. Четвърта среща на Ефреа. Тук всяка дама днес е феа, защото се облича с Ефреа

С модни дрехи от Ефреа аз се чувствам като фея  Емоция без край

Вечерта беше изпълнена с много музика и танци, които превърнаха събитието в едно истинско лятно парти, на което сякаш не присъстваха непознати хора, а само приятели. 

С много хора и танци феновете на Ефреа направиха вечерта празнична

Кръшни хора се извиха на четвъртата фен среща на efrea на 18 юни в Русе, комплекс Люляка

И на тази среща всеки получи възможност да позира пред специалната стена на Ефреа и да бъде заснет от професионалния фотограф на онлайн магазина.

Всички позират щастливи и усмихнати пред стената на славата  - и клиенти и служители на фирмата, защото efrea е емоция

Страхотна лятна рокля представена в различни размери   

   

   

   

  

  

Ефреа таблото отново е запълнено с пожелания и мили думи от всички фенове, за което добрата фея благодари искрено. 

В края на вечерта небето беше озарено от пламтящи китайски фенери, които направиха нощта още по-приказна. 

  

Ефреа благодари на всички свои фенове, без които тази четвъртата фен среща нямаше да бъде същата. Запазете приятелствата, които създадохте, както и усмивките си, защото само след няколко месеца предстои отново да се срещнем и да споделим заедно вълшебната емоция ЕФРЕА.