Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

 

Чорапите “Fresh feet” са висококачествен продукт, за който краката ви ще ви бъдат благодарни. Стандартните чорапи съдържат около 20% полиамид в състава си, колкото и качествени и скъпи да са те, което предполага не толкова добър комфорт и хигиена на ходилата.

Благодарение на иновативната технология Core Spun използвана в създаването на нишките за чорапите “Fresh feet” се постига почти 100 % естествена материя . Core Spun преждите се получават като към качественият пениран дълговлакнест памук се влагат 2% оригинална ликра, за да се постигне нужната разтегливост за комфорт на движенията. Това е материя от 40% до 50% по-здрава от обикновената прежда със същото тегло и с изключителни дрениращи свойства, които държат влагата далеч от ходилото.

Пениран дълговлакнест памук се получава след специална обработка на памучните влакна и извличането само на най-здравите и най-дългите, преди памука да се преобразува в прежда. Вентилационните канали по дължина на ходилото позволяват на кожата да диша. Краката не се изпотяват и овлажняват, като по този начин начин се избягва характерната неприятна миризма при носене на стандартни чорапи.

Изключително меки, леки, устойчиви и здрави, богата палтира цветове, не задържат влагата и съхнат бързо.