Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Тук се описва какви умения трябва да научи всеки пътешественик, за да се справи с предизвикателствата на "Чудния свят", както и тяхната поредност. Да научи пътешественика на тези умения, е основна задача на "Главната история".

1. Дали иска да играе

Не всеки, попаднал в света на вълшебствата, иска да тръгне по отредения му път. Ето защо, първата задача е да реши дали иска да участва. 

2. Какво е "предизвикателство" и как да го намеря

Най-важният елемент от пътешествието е предизвикателствата, които пътешественикът трябва да преодолее по пътя си. Някои от тях, той може да избере, други предизвикателства избират него. Къде е списъкът с пътешествията, които героят е избрал, преодолял или може да избере е важно. Важното е да имате регистрация в сайта. Туй е първото нещо, което Ефреа трябва да покаже.

3. Какво е "ниво"? Защо е важно да увеличавам нивото си и как го правя?

По пътя си, пътешественикът ще придобива опит. Като следствие на придобития опит, той ще повишава точките си опит, а оттам и нивото  си. Това ще му позволи да избира по-трудни предизвикателства, които ще му донесат и повече награди.

4. Какво е "карта" и къде са моите карти

Ефреа дава на пътешественика магически карти, за да направи пътя му по-лесен. Тъй като картите са един от основните инструменти в играта, всеки пътешественик трябва да може лесно да ги намери и управлява.

 

 

5. Как да получа нова карта

Изпълнението на предизвикателство е основният начин за получаване на карти. Понякога обаче, пътешественикът ще научава и вълшебна комбинация от букви и цифри, които ще му позволят да добави карта (очаквайте скоро). Тази комбинация може да я научи от Ефреа или друг участник.

6. Как да махна карта

Често, за нежелани действия, пътешественикът ще бъде наказван от феите и ще получава карти, които не са желани в ничия колода. Пътешественикът ще може да ги махне, но ще трябва да жертва част от опита си или да изпълни предизвикателство, което ще направи така, че картата да изчезне.

7. Как да харесам вещ

Основната задача на пътешественика е да прави вълшебния, а оттам и своя свят, по-красив. Във вълшебния свят той отбелязва всяко нещо, което му хареса, което пък засилва енергията му. Така, красивите неща отдават повече вълшебна енергия и светът става все по-красив. Често, пътешественикът ще получава възможност да взема неща от вълшебния свят и да ги ползва в реалния. По този начин, вълшебството и красотата се пренасят в реалния свят и той става по-красив и положителната му енергия се засилва.

Ето защо, едно от най-полезните неща, които всеки пътешественик може да научи е как да подсилва енергията на красивите неща като отдава част от своята. Това става като красивите неща биват "Харесвани".

8. Как да поставя вещ на правилното й място

Често, когато вещ се появи във Вълшебния свят, феите не знаят къде е правилното й място. Всеки пътешественик може да помогне, като оцени за какво дадена вещ е подходяща и колко.

9. Как да споделя мнение за вещ

По принцип, Феите рядко слушат друг, освен себе си. Те смятат кръгозора на другите същества за прекалено ограничен, за да им помогне в техните задачи. Феята Ефреа обаче, доста често се вслушва в съвети на пътешественици, защото тя вярва, че това й е от помощ. Ето защо, много пътешественици считат за добре, освен да подсилят енергията на дадена вещ, да оставят и написан текст, с което помагат на Ефреа.

 

 

10. Прочети пътепис

Има много писано слово за делата на феята Ефреа. Някои от тях се намират в отдел "Пътеписи". Прочети част от тях и научи повече за характера и начина, по който Ефреа твори своите чудеса.

11. Добави продукт в кошницата

Ефреа е дарила всички пътешественици с вълшебната сила да пренасят част от красотата на Вълшебния свят в своя и така да го правят по-красив и цветен. Първата стъпка на този процес е да се подготвят вещите, като се добавят в кошницата. Това става по два начина - като се намери дадена вещ, която може да бъде добавена или като се спечели аукцион.

12. Участвай в аукцион

Ефреа обича красотата, игрите и забавленията. Във Вълшебния свят, тя е известна най-вече с аукционите, които организира. Това дава възможност на всеки да се забавлява, пък и да отнесе вкъщи нещо красиво. Участвай в аукцион и се наслади на забавата. Виж информация стъпка по стъпка в блога Best of Efrea.

13. Спечели аукцион

Можеш да спечелиш аукцион, ако успееш да победиш всички участници. Вещта, обект на аукцион ще се появи в кошницата и в срок от 11 часа ще можеш да я поръчаш.

Изчакай аукцион за вещ, която наистина искаш да вземеш и играй, за да я спечелиш. Ако спечелиш аукцион и не поръчаш вещта, това е пакост и ще бъдеш наказан от феите, които не обичат да се хаби вълшебната енергия.

14. Поръчай вещ

Започва процесът по материализиране на вещта от Вълшебния свят в Материалния.

15. Пакости

Откажи спечелен аукцион или направена поръчка. Пилее вълшебна енергия, на феите хич няма да им хареса.