Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Въпрос:

Как да участвам на търг?

Отговор:

В раздел Аукциони ТУК.наддаването между участниците в търга става в реално време (със забавяне по-малко от 1 сек.).

Всеки участник вижда текущия бид (най-високата към момента предложена цена ) както и историята на своите наддавания и историята на наддаванията на другите участници. Наддаването започва от начална цена на продукта и виждате надпис „няма наддаване“ всяка следваща цена от наддаването е поне с една стъпка по-висока от предложената начална цена. Като минималната сума с която може да наддавате е 1стотинка, а максималната е 200 стотинки. Наддаването може да се прави ръчно от участниците, като изтриете текущата цена и напишете Вашият бид. Имате право да се откажете само от три наддавания за всеки аукцион! Аукционът има предварително зададен краен час. Ако времето за аукциона е изтекло - печели участникът, който последен е наддал. Ако има наддаване в последните 30 секунди, времето се увеличава с 15 секунди.

Въпрос:

Как да разбера дали спечелих аукцион?

Отговор:

Ако спечелите продукт на аукцион, той автоматично влиза във Вашата кошница ТУК

Имате на разположение 11 часа, за да поръчате или резервирате продукта.

ТУК ще откриете информация как да поръчате при нас.

ТУК ще откриете информация как да направите резервация.

Вижте нашето видео с указания: 

За спечелен и непоръчани продукти на аукцион се получават наказателна карта „Чукът на съдбата”. В зависимост от това колко пъти сте направили това нарушение на правилата, ще получите карта с по тежко ограничение:

a) 1 отказан аукцион - Хартиена карта, която блокира играта в аукциони за 1 ден (24 часа) и - 1 точкa опит.

b) 5 отказани аукциона – Медна карта, която блокира играта в аукциони за 2 дни и - 50 точки опит.

c) 10 отказани аукциона – Сребърна карта, блокира играта в аукциони за 5 дни и - 100 точки опит.

d) 15 отказани аукциона – Златна карта, блокира играта в аукциони за 10 дни и - 500 точки опит.

e) 20 отказани аукциона – Диамантена карта, блокира играта в аукциони ЗАВИНАГИ и - 1000 точки опит.

В случай, че сте участвали на търг и сте спечели продукт в неподходящ размер може да се свържете нашите консултанти на следните координати за да Ви окажат съдействие за откажете продукта и да избегнете наказателната карта.

Въпрос:

Защо времето се увеличава с 15 секунди?

Отговор:

Навсякъде по света аукционите с явно наддаване се провеждат по един и същи начин, в основата на правилата за провеждане на търг е именно удължаването на времето докато има интерес към съответния артикул.

В Ефреа аукционите са от типа английски търг. Този тип търг е най – често използваната форма днес. Участниците наддават открито един срещу друг като е необходимо всяка следваща оферта да е по – висока от предишната. Обявява се начална цена, а участниците в търга сами да избират своите наддавания. Наддаванията са в реално време, видими от всички участници, като активността винаги е в последните минути . Търгът приключва, когато никои от участниците не иска да наддава повече, в такъв случай, предложилият най – високата цена  печели предмета на търга.

Важно е да се знае, че чисто технически няма как онлайн да се гарантира, че в едно и също време няма да има няколко наддавания и кое от тях ще е  последно - интернета не е константа и всеки  проблем с връзката, дори и за секунди, може да се отрази на залога.
Ето защо в Ефреа сме решили да избегнем този проблем и сме направили английски търг с добавяне на 15 секунди след всяко наддаване.

Въпрос:

Излиза, че аукциона е приключил, но след това се вижда, че продължава наддаването. Защо?

Отговор:

Възможно е интернета Ви да прекъсне за секунди (дори по-малко) в този случай във вашият браузър времето остава на нула, тъй като нямате връзка с нашият сървър, за да получите информация, че има надаване в последните секунда/и. Същевременно останалите времена на другите аукциони продължават да вървят, но това е функция на браузъра ви. Може да го тествате, като извадите кабела за интернет от комютъра или или спрете wi-fi и ще видите, че аукционите продължават да отброяват времето още известно време. В момента, в който интернета се възобнови страницата се актуализира и Вие виждате, че е имало надаване.

Тези прекъсвания на интернета може да са много кратки и по принцип не се усещат, но при аукционите се вижда, защото вие следите секундите, а и се провеждат в реално време. Този проблем се засилва от факта, че повечето хора надават в последните секунди.

За съжаление интернета не е абсолютна величина и има колебания и прекъсвания, които не се усещат по принцип, но при аукциона се усеща веднага.