Таблица с размери Безплатна доставка над 60 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

При оформяне на поръчка всеки клиент има право да се възползва от нашата услуга „Застраховка на размера”, за която повече информация може да получите ТУК.

Идеята на тази услуга е да помогнем на всеки потребител, който желае да посочи своите мерки (взети коректно по описания начин ТУК ) , да определи подходящия размер на дрехата, която възнамерява да закупи. Консултанта приема застраховката на размера, ако може да Ви гарантира, че модела, който сте избрали да закупите ще стои по начина представен на манекенка ни, без значение в кой размер сте си го поръчали.

Накратко - „Застраховката на размера” е нашата гаранция, че с одобрена застраховка и вярно подбран размер модела ще Ви бъде по мярка.

При потвърждаване на поръчката, всеки консултант има право да отхвърли „Застраховката на размера” на клиента, като се обоснове защо го прави.

Възможните причини за това са няколко:

Ако обмерните Ви данни не попадат в един и същ размер - при това положение не бихме могли да гарантираме, че дрехата ще Ви е по мярка. Дава се консултация за избор на размер, който би Ви станал, но без гаранция, че ще стои по начина, който сме предвидили.

Много е важно тук да отметнем, че консултанта може да даде съвети за два размера ако клиента се намира на границата на два размера спрямо посочените от него обмерни данни. Това е така, не защото и двата продукта няма да му станат, а защото ще му стоят по различен начин и в случая избора се базира изцяло на личния вкус на клиента.
Дават се насоки за начина по който би стоял модела в единия и в другия размер както и плюсовете и минусите на избора, който ще направите.

Уместно е да припомним, че дори и консултанта да не приеме застраховката Ви на размера, Вие имате право в 14 дни да оформите рекламация на нашия сайт.

Как става това при нас вижте - ТУК.