Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Вълшебствата в Ефреа имат цветове. Те са бял, син, черен, червен и зелен. Едно вълшебство може да има и комбинация от цветовете, в зависимост от резултата, но винаги има поне един цвят.

Вълшебствата в Ефреа имат цветове. Те са бял, син, черен, червен и зелен. Едно вълшебство може да има и комбинация от цветовете, в зависимост от резултата, но винаги има поне един цвят.

Бяло

Бялото е цветът на реда, равенството, правдата, изцелението, закона, правилата, общността, мирът и светлината. Последствията върху пътешественика не са задължително добри, защото често налагането на правила, заради общото добро, може да ограничи възможностите на даден участник.

Синьо

Синьото е цветът на интелекта, разума, илюзия, логика, знания, манипулация и измама, както и класическите елементи на въздух и вода . Обикновено сините вълшебства противодействат на други магически влияния, като не е задължително това противодействие да е добро за пътешественика. Честа употреба е временно блокиране на действието на други магически въздействия или аури. За разлика от черните вълшебства, тяхното влияние е винаги временно. Съществата на този цвят са обикновено въздушни или водни създания.

Черно

Черното е цветът на власт, амбиция, алчност, смърт, корупция, егоизъм и аморалност. Не е винаги зло, макар че много от картите се отнасят пряко и косвено към тази концепция. Тези вълшебства са най-добри при унищожаване на същества, принуждавайки играчите да изхвърлят карти от ръцете си. Тъй като Черното се стреми да спечели на всяка цена, то има достъп до способности, присъщи за другите цветове, но тези способности често изискват големи жертви. Съществата на този цвят са обикновено духове, тролове и др.

Червено

Червен е цветът на свободата, хаоса, страстта, съзиданието, импулса, пакостите, яростта, войната и огъня. Червените вълшебства често обръщат или повреждат влиянието на други активно действащи вълшебства. Червеното има широк набор от същества, но с изключение на изключително мощния дракон, повечето от тях са бързи или слаби, или с ниска якост, което ги прави по-лесно унищожими. Освен дракони, има и набор от импове, дяволи и др.

Зелено

Зеленото е цветът на живота, инстинкта, природата, реалността, еволюцията, екологията и взаимозависимостта. Зеленото обича хармонията и естествения ход на нещата, заради което често унищожава неестествени артефакти и създания. Влиянието на зелените вълшебства е дългосрочно. Зелени същества са еднорозите, елфите, горските духове и животни.