Таблица с размери Безплатна доставка над 100 лв с преглед и тест Връщане/замяна на продукт ЗАХРАНВАНЕ НА ЕФРЕА ПОРТФЕЙЛ

Коментарите в  Ефреа са приставка, предоставена ни от социалната мрежа Facebook и основната им цел да дадат възможност на потребителите ни да изразят своето мнение.

Даден коментар може да бъде скрит от нашите администратори по една от следните причини:

  1. Kоментар с негативно, провокативно или обидно съдържание.
  2.  Рекламационно изявление към продукт – Моля направете своята рекламация към някой продукти, като използвате връзката "заяви" в колона рекламация, на страницата на направените от вас поръчки. Може да намерите и подробна информация за рекламациите в Ефреа ТУК. Инвестирали сме много в софтуерна система за управление и следене на всички постъпили рекламации. Всяка една рекламация минава много сериозен процес на проверка, като се следят всички компоненти, като материя, спомагателни материали, изработка, конструкция, обмерни данни, доставчици, застраховки на размер, обслужване и редица  други. Всичко това е важно за нас, за да можем да предлагаме високо и устойчиво качество на продуктите и услугите в Ефреа. Всеки един сигнал се проверява много сериозно от различни наши специалисти отговарящи за контрола на съответният процес. Всички други канали за отправяне на рекламационно изявление са непримеливи на зас, защото неможем да ги управляваме, тъй като не са част от нашета система. Всеки един сигнал за някакъв проблем, може да бъде субективен и подвеждащ за останалите потребители, затова ние в Ефреа правим първо проверка на сигнала след което, ако е нужно вземаме съответните мерки.

Отказването на резервации, поръчки, заявки и всякакви други подобни нужди, които се нуждаят от административна намеса на нашите консултанти (елфчетата), следва да бъдат отправени към тях по следните комуникациоанни канали – Ефреа чат, мейл или телефон, които са посочени в сайта ето ТУК.