Продукти в 19 размера Безплатна доставка над 40 лв Замяна и връщане

Бонусите важат за поръчки направени след 1.06.2014 г. (включително)

Сума на поръчка

 Точки опит  Карта със сума Карта за подарък Карта с отстъпка %
0 лв - 29.99 лв 150 няма няма  няма
30 лв - 49.99 лв 500 няма 1 точка  няма
50 лв-99.99 лв 2000 3 лв 3 точки  няма
Над 100 лв 5000  няма 6 точки 5 %

Всяка поръчка в Ефреа получава бонуси за обем. Крайната цена на поръчката определя размера на бонусите, които получаваш за нея. Крайната цена се получава след прилагане на отстъпки, добавяне или изваждане на цена за доставка и изваждане на стойността на нашите подаръци. За всяка поръчка според нейната крайна стойност ще получаваш награда, когато тя бъде отбелязана като „Разплатена” от нашите елфи (минимум 14 и максимум 30 дни след разплащане с куриера)

Със своите точки за подарък (Карта „Елфически медальон”) можеш да избереш и получиш някой от продуктите в секция „Подаръци/Gifts” , които можеш да видиш ТУК.

Повече за картите „Елфически медальон” научете ТУК .

За да използваш своите карти с точки за подарък добави избрания от теб продукт и картите към поръчката си. При обработка на поръчката нашите елфчета ще извадят от нея стойността на подаръка, за който си добавил необходимите точки. Точките могат да се натрупват и/или комбинират. (напр. с три карти от една точка да вземеш подарък от 3 точки и т.н.) Точките от картите, които си добавил трябва да отговарят точно на точките на подаръка/ците, които си добавил в поръчката. Ако желаеш да закупиш подарък от 2 точки с карта от 3 точки, 1 точка няма да ти бъде върната.

Подаръците могат да бъдат закупени и без точки на обявената за тях цена.