Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт

В "Бъди пръв!" Ефреа Ви предоставя възможността да поръчате някои от нашите модели на УНИКАЛНО ниска цена!

Тук публикуваме свои промоционални (нови) модели, които все още не са пуснати в нормална продажба в efrea.com. За всеки модел ще обявим цена, времетраене на офертата, срок за доставка на готовия модел, минимален брой заявки, необходими за да стане офертата активна, както и максимален брой заявки за съответния модел.

Всички модели, включени в новата ни рубрика ще бъдат на възможно най-ниската цена, на която някога ще ги намерите в Чудния свят на Ефреа.

Възможно е по време на сезонните ни разпродажби (за лято - август месец, за зима - февруари месец) да откриете продукт от "Бъди пръв!" на по-ниска цена от обявената в офертата за него, но без гаранция, че ще имаме наличен нужният ви размер.

За да се възползвате от тези оферти, трябва да изберете модел, да натиснете бутон "ПРЕГЛЕДАЙ", където ще може подробно да го разгледате. Когато натиснете бутон "НАПРАВИ ЗАЯВКА", ще се появи прозорец за избор на желан размер и количество. Можете да се възползвате и от нашата услуга "Застраховай размера" като въведете обмерните си данни в съответните полета.

НОВО!

Още докато оформяте своята заявка имате възможност да изберете дали продукта да бъде автоматично поръчан веднага след като е готов за доставка или да остане към списъка Ви с резервации до изтичане на срока му за задържане:

Създай поръчка веднага след като продукта е произведен: - Ефреа ще създаде нова поръчка вместо теб, веднага щом офертата бъде отбелязана за произведена. Това ще гарантира, че продукта ще е при теб възможно най-бързо. Картите за постоянни отстъпки ще бъдат приложени автоматично. В периода между успешното приключване на офертата и датата на излизане на продукта от производство, ще имаш възможност сам да добавиш продукта към поръчка, с която да го групираш с други продукти или да позлваш допълнителни отстъпки.

 

Създай поръчка при изтичане на периода на резервация: - Ефреа ще създаде нова поръчка вместо теб, когато резервацията на продукта изтече. Това ще ти даде повече време да добавиш сам продукта си към поръчка, с която да го групираш с други продукти или да приложиш карти с допълнителни отстъпки.

 

Остава само да натиснете бутона "ДОБАВИ ЗАЯВКАТА" и вашата заявка вече е направена!

 

Когато офертата за желания от вас модел стане АКТИВНА и приключи, продуктът автоматично се добавя в секция "РЕЗЕРВАЦИИ", откъдето вие трябва да го поръчате. Това става от екрана на вашата КОШНИЦА. Наш консултант ще се свърже с вас за потвърждение и помощ.

Важно!

Ако заявеният от Вас модел НЕ достигне посочения в офертата минимален брой заявки, за съжаление всички заявки за него ще бъдат анулирани. Ако го достигне обаче, моделът ще бъде изработен на предложената УНИКАЛНО НИСКА ЦЕНА за тези, които са направили своята заявка.

Не забравяйте, че за всеки модел ще има и максимален брой заявки, които могат да бъдат направени, така че побързайте да го поръчате, за да не се окаже, че моделът е вече изчерпан и офертата е разпродадена!

В тази секция публикуваме модели, които са изработени по ваши предложения към предизвикателството „Сбъдни мечтата си с Ефреа”. Ако офертата за модела се активира, човека, по чието предложение е изработен, има право да го получи като подарък. Ако обаче офертата за този модел не се активира, човекът ще може да изхарчи левовата равностойност на модела в нашия сайт. Повече информация ще откриете ТУК.

Успех!