Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Замяна и връщане

Вие може да върнете закупен продукт в срок от 14 дни от датата на получаване.

Ако желаете да замените избрания от Вас продукт за друг, достатъчно да посетите секцията поръчки - Моята Страница -> Поръчки и да заявите по коя от тях желаете да върнете продукт. Изберете от списъка към съответната поръчка нужният артикул и заявете рекламацията си.

Ако изпитвате затруднения, може да се свържете с нас чрез нашите контакти

При връщане, продуктът трябва да бъде изпратен обратно до нас с пощенска или куриерска услуга - това дава възможност да бъде проследено движението на пратката, както и коректността на адресите на подателя и получателя

При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен:

  • с прикачените етикети, с които е получен,
  • в опаковката, в която е получен,
  • във видът, в който е получен!

Не възстановяваме стойността на продукти, които са носени или не са върнати на нашия адрес в първоначалното си състояние и в предварително уточнения четиринадесетдневен срок.

Ако получите отговор, че връщането на продукта ще е за Ваша сметка, ще можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продуктите по замяна или възстановяването на заплатената сума, според предварителните уговорки с наши консултанти.

След като получим върнатия от Вас продукт, в състоянието, в което сме Ви го изпратили, ще бъдете уведомени по телефон за приетата пратка. В сумите за възстановяване не влизат първоначалните пощенски разходи и тези за връщане на продукта, в случаите, когато връщането е за Ваша сметка. Ако Вашето желание е плащането да се извърши с пощенски запис е необходимо да посочите трите си имена и адресна регистрация по лична карта, според изискванията на Български Пощи за изпращане на пощенски запис. Имате възможността да изберете сумата да Ви бъде възстановена като пощенски паричен превод до избран от Вас офис на Еконт, както и по банков път.

При нужда от повече информация, не се колебайте и се свържете с нас