Продукти в 19 размера Безплатна доставка през Спиди над 40 лв Връщане/рекламация на продукт

Имате възможност да изберете една от следните куриерски услуги:

Speedy - Услуга "до врата"

Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес. Удобство е, че няма нужда да излизате от вкъщи за да получите пратката. Неудобство е нужното присъствие на човек за да приеме и разплати, при липса на абсолютно точно определен час за това.

За поръчки на стойност до 40 лв. ще дължите 4 лв. куриерска такса, за поръчки над 40 лв. доставката е безплатна.

Еконт Експрес - Услуга "до офис на Еконт"

Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт (около 500 офиса), откъдето трябва да я разплатите и вземете сами. Удобство е, че приемането на пратката може да стане в точно избран от Вас момент. Неудобство е необходимостта да пътувате до офиса на Еконт (което всъщност може да е въпрос на 100м).

За поръчки на стойност до 40 лв. ще дължите 6 лв. куриерска такса, а поръчки на стойност над 40 лв - 2 лв. куриерска такса.

Ефреа център - Услуга "Получаване на място в център на Ефреа"

Тази услуга включва получване на вашата поръчка от склад на Ефреа. Удобството е, че може да пробвате моделите, преди да ги закупите. Неудобството е, че трябва да посетите нашия Ефреа център (в момента само в Русе).

Стойността на поръчката е равна на общата стойност на продуктите след начисляване на отстъпки.

Срокът на обикновената доставка е до 5 работни дни от дата на поръчка и след потвърждение с консултант.

За по-кратък срок, при създаване на поръчка в кошницата, изберете опцията „Експресна доставка“, при условия посочени на съответната страница и към дадения момент.

Експресната услуга се заплаща допълнително и е на стойност 5 лв.